iPhone 6S – carcasa roz, 2 GB RAM, Force Touch pentru inregistrare poze si Touch ID rapid!

iPhone 6S roz Force Touch burst modeiPhone 6S cu carcasa roz, 2 GB RAM, Force Touch pentru inregistrare poze si Touch ID mai rapid este pregatit pentru lansare de catre compania Apple, informatiile venind intr-o completare a celor care ne-au dezvaluit faptul ca iPhone 6S va avea o camera de 12 megapixeli ce filmeaza 4K.

Acele informatii veneau dintr-un presupus document al Foxconn, iar acestea par sa aiba exact aceeasi sursa, insa de aceasta data ne este confirmat faptul ca iPhone 6S va avea o carcasa roz, un chip A9 cu 2 GB RAM si tehnologia Force Touch, acum venind primele detalii privind utilitatea ei.

iPhone 6S are carcasa roz si Touch ID mai rapid

Apple a luat in considerare lansarea unui iPhone 6S roz-auriu, insa din cauza problemelor de colorare a carcasei a decis sa lanseze un iPhone 6S cu panou frontal alb si carcasa din aluminiu de culoare roz, acesta fiind gandit in principal pentru femeile din lumea intreaga.

Ramanand la exterior, iPhone 6S va avea un Touch ID care este cu pana la 30% mai rapid decat cel folosit in iPhone 6, astfel ca acum citirea unei amprente se va face mult mai rapid, deblocarea fiind aproape instantanee, acelasi lucru fiidn valabil pentru autorizari de plati sau descarcari.

iPhone 6S are camera de 12 megapixeli ce filmeaza 4K si foloseste Force Touch pentru poze

Camera iPhone 6S va fi de 12 megapixeli si va filma 4K, asta desi la inceput compania Apple a testat un modul de 16 megapixeli, dar a decis tarziu in proesul de dezvoltare sa il inlocuiasca cu un senzor mai mic pentru a nu avea probleme de fabricare in vara.

Ramanand la camera, iPhone 6S cu Force Touch va fi util pentru inregistrarea de poze, noua tehnologie urmand a fi utilizata in timpul acestui proces. iPhone 6S va inregistra clipuri video si cu Force Touch va permite inregistrarea de poze in burst mode, acest sistem fiind disponibil separat acum.

iPhone 6S 16 GB va fi disponibil, va vea 2 GB RAM

In final se pare ca iPhone 6S va avea un chip A9 cu 2 GB RAM si probabil un procesor triple-core, Apple intentionand sa pastreze modelul de 16 GB in vanzare, asta desi informatii recente au sugerat faptul ca Apple ar putea renunta complet la aceste unitati ale iPhone.

Practic aceste informatii nu fac altceva decat sa confirme diverse zvonuri aparute pana acum pe internet, insa daca documentele Foxconn sunt reale, atunci Apple are pregatite schimbari importante pentru noi.