iPhone 6S – initierea productiei confirmata de noi surse

iPhone 6S cu Force TouchAcum aproape o saptamana de zile a aparut pentru prima oara zvonul conform caruia productia iPhone 6S a inceput in Asia la partenerii Apple Foxconn si Pegatron, iar astazi aceasta informatie este confirmata din nou de alte surse.

Conform celor care au oferit detalii astazi, partenerii companiei Apple livreaza deja componente catre Foxconn si Pegatron pentru asamblarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus, lansarea celor doua produse fiind asteptata pentru luna septembrie in cateva tari de pe glob.

Desi oficial nu se stie nimic in legatura cu numarul de unitati pe care Apple le-a comandat de la partenerii sai, analistii asiatici se asteapta ca nu mai putin de 50 de milioane de terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus sa fie vandute in Q4 2015, adica in perioada sarbatorilor de iarna.

Makers in the iPhone supply chain have started delivering parts and components to the two iPhone OEMs Foxconn Electronics and Pegatron for production of next generation iPhone devices, which are widely expected to come in September, according to sources at the supply chain. Initial shipments of new iPhone devices in the fourth quarter of 2015 are expected to total at least 50 million units, estimated the sources.

Pentru intregul an 2015 analistii asteapta vanzari de 230 – 240 de milioane de terminale iPhone, cu minim 38 de milioane mai multe decat in intregul an 2014, cresterea urmand a fi de aproximativ 20% in vanzari pentru compania Apple, una destul de mare.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus se anunta a fi mai populare decat iPhone 6 si iPhone 6 Plus in momentul de fata, iar daca ele vor contine tot ceea ce s-a zvonit pana acum, atunci interesul vis-a-vis de ele va fie xtrem de mare si Apple poate dobora recordul de 10 milioane de unitati vandute intr-un weekend.

Daca totul va decurge precum s-a desfasurat si in anii trecuti, atunci iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi lansate la mijlocul lunii septembrie.