Samsung Galaxy Note 5 – primele detalii despre design (Video)

Samsung Galaxy Note 5 imaginiSamsung Galaxy Note 5 urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an de catre compania Samsung, terminalul fiind pregatit pentru a concura cu iPhone 6S Plus, coreenii intentionand sa aduca dispozitivul pe piata la inceputul lunii septembrie, prezentarea urmand a avea loc in cadrul IFA Berlin 2015.

Pana atunci vedem si primele imagini in care o serie de detaliate ne prezinta design-ul Samsung Galaxy Note 5, schitele prezentand detalii despre dimensiunile viitorului smartphone al celor de la Samsung, iar in baza lor ne putem face o idee in legatura cu ceea ce va fi oferit.

Samsung Galaxy Note 5 urmeaza sa aiba in continuare un ecran de 5.5 inch sau 5.7 inch pentru a ramane in categoria phablet-urilor, iar fata de iPhone 6S Plus va oferi un hardware, teoretic, mai bun, dar si o multitudine de functii pe partea de productivitate.

Separat de acestea, compania Samsung pare sa foloseasca in acest Samsung Galaxy Note 5 elemente de design preluate din iPhone 6 in momentul lansarii Samsung Galaxy S6, astfel ca vedem o continuare a strategiei companiei de a crea controversa.

Samsung Galaxy Note 5 ar putea fi disponibil la acelasi pret precum Samsung Galaxy Note 4, insa ramane de vazut ce vor decide cei de la Samsung.