Prima Pagina Samsung Galaxy Note 5 Samsung Galaxy Note 5 – primele detalii despre design (Video)

Samsung Galaxy Note 5 – primele detalii despre design (Video)

Samsung Galaxy Note 5 imaginiSamsung Galaxy Note 5 urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an de catre compania Samsung, terminalul fiind pregatit pentru a concura cu iPhone 6S Plus, coreenii intentionand sa aduca dispozitivul pe piata la inceputul lunii septembrie, prezentarea urmand a avea loc in cadrul IFA Berlin 2015.

Pana atunci vedem si primele imagini in care o serie de detaliate ne prezinta design-ul Samsung Galaxy Note 5, schitele prezentand detalii despre dimensiunile viitorului smartphone al celor de la Samsung, iar in baza lor ne putem face o idee in legatura cu ceea ce va fi oferit.

Samsung Galaxy Note 5 urmeaza sa aiba in continuare un ecran de 5.5 inch sau 5.7 inch pentru a ramane in categoria phablet-urilor, iar fata de iPhone 6S Plus va oferi un hardware, teoretic, mai bun, dar si o multitudine de functii pe partea de productivitate.

Separat de acestea, compania Samsung pare sa foloseasca in acest Samsung Galaxy Note 5 elemente de design preluate din iPhone 6 in momentul lansarii Samsung Galaxy S6, astfel ca vedem o continuare a strategiei companiei de a crea controversa.

Samsung Galaxy Note 5 ar putea fi disponibil la acelasi pret precum Samsung Galaxy Note 4, insa ramane de vazut ce vor decide cei de la Samsung.

 • unu

  Ca sa fiu sincer, nu vad elemente de design imprumutate de la iPhone 6. Macheta prezentata are personalitate proprie, si nu cred ca cineva ar confunda Note 5 cu vreun model de iPhone.

 • gheorghe

  Note e din alta liga – mult peste orice iPhone .

 • amfetamin

  Asa e gheo,din alta galaxie,ce mai! E racheta Star Trek,iar IPhone e un tren cu aburi,un jaf de telefon,nici naiba nu le cumpara,pe când Note 5 va rupe tot!

 • gheorghe

  Ai drepate mai prafalache – Note e un Maglev pe langa un tren cu aburi (iPhone) . Si designul nu are nimic de a face cu ultimul . Cel putin Note Edge este din alta galaxie .

 • ciuciu

  Saracii samsugi… spera si ei

 • amfetamin

  Bine mai sughi-bughi,sa vedem si cum se va vinde,dar tare mi-e ca zeci de milioane se vor inghesui sa-si cumpere un tren cu aburi si pe Maglevul tau se va pune praful pe toata splendoarea lui.

 • EuGeorge

  @amfetamine, daca un telefon are vânzări mai bune, nu inseamna automat ca este si mai bun.
  Contează ft mult si ce caută fiecare de la telefonul pe care il cumpara, poate unii il cumpara pt design, altii vor un telefon cu o cameră si un ecran ft bun, poate alții vor stabilitate, sunt unii care vor un telefon cu o autonomie bune si asa mai departe.

  Pentru tine Iphone este perfect, sunt oameni care au Nokia 1100, iar pt ei este perfect acel telefon.

 • se7en

  Fiecare isi alege ce ii place. Asa ca nu mai laudati in draci samsung.

 • Pingback: Samsung Galaxy Note 5 va fi prezentat pe 12 august si lansat pe 14 august | iDevice.ro()

 • Daniel

  Bă știți cum sta treaba diferenta antre un iPhone si un samsung este ca de la un tractou U 650 si un Q7 an favoarea a celor de la iPhone