Alfa cine nu-ti mai este prieten pe Facebook cu o aplicatie pentru iPhone

cine nu te mai urmareste pe FacebookDaca vrei sa afli rapid cine nu iti mai este prieten pe Facebook, atunci o aplicatie pentru iOS si Android te ajuta sa afli rapid cine nu mai doreste sa fie in “compania” ta pe cea mai mare retea de socializare de pe planeta.

Aplicatia pentru iOS si Android foloseste un algoritm special pentru a analiza activitatea existenta in reteaua de socializare si este capabila sa ne spuna care dintre fostii prieteni ne-a dat unfriend, adica nu ne mai urmareste profilul pentru a afla noutatile.

Who Deleted Me on Facebook este numele aceste aplicatii si ea a fost gandita pentru a trimite notificari in momentul in care un prieten a decis ca nu mai este oportun sa ne urmareasca activitatea, insa in aceeasi masura suntem anuntati si cand un cont al unui prieten devine inactiv.

See who deletes/unfriends you on Facebook! Who Deleted Me keeps track of your Facebook friend list and notifies you when friends go missing. We’ll tell you if they deleted you or deactivated. We’ll also tell you when you make new friends!

Avand in vedere ca foarte multe persoane sunt interesate sa afle cine decide sa nu el mai urmareasca pe Facebook, aplicatii precum Who Deleted Me on Facebook sunt extrem de populare, asta deoarece Facebook nu ne ofera posibilitatea de a afla aceste informatii singuri.

Who Deleted Me on Facebook este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal din App Store.

Pretul initial:
Numele:
Who Deleted Me on Facebook

Gratuit

DESCARCA





Developer: Anthony Kuske
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: See who deletes/unfriends you on Facebook!
Who Deleted Me keeps track of your Facebook friend list and notifies you when friends go missing. We’ll tell you if they deleted you or deactivated. We’ll also te…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.2 Mb