WhatsApp Messenger va avea un buton Like

Buton Like WhatsApp MessengerWhatsApp Messenger va avea un buton Like, compania WhatsApp intentionand sa le ofere utilizatorilor din lumea intreaga o noutate cu care sa se “joace” in urmatoarea perioada impreuna cu prietenii lor dupa lansarea acestei actualizari.

Deocamdata nimeni nu stie sigur in ce masura va fi util acest nou buton Like pentru WhatsApp Messenger, insa beta testerii care folosesc noile versiuni ale aplicatiei WhatsApp Messenger sustin ca el este testat de catre compania WhatsApp pentru implementare in aplicatia dedicata terminalelor iPhone.

Separat de un buton Like in WhatsApp Messenger, aplicatia urmeaza sa includa si butoane pentru marcarea mesajelor ca fiind citite sau necitite, astfel ca daca veti dori sa nu uitati sa recititi un mesaj, il puteti marca, ca fiind necitit si veti putea reveni la el mai tarziu cand aveti timp.

Avand in vedere ca aceste schimbari sunt disponibile deocamdata in versiunea beta a aplicatiei WhatsApp Messenger, nimeni nu poate spune cu certitudine faptul ca ele vor ajunge in versiunea finala, insa nu este exclusi ca dezvoltatorii de la WhatsApp sa gaseasca o utilitate pentru un buton Like.

Daca va exista un buton Like in aplicatia WhatsApp Messenger sau nu vom afla in lunile urmatoare pe masura ce versiunea beta a aplicatiei va ajunge la mai multi testeri si vom vedea imagini cu implementare, diverse detalii privind utilitatea sa urmand a ne fi oferite.

WhatsApp Messenger este cea mai populara retea de mesagerie text de pe planeta, aplicatia pentru iPhone fiind disponibila pentru descarcare gratuita din App Store.