Prima Pagina Samsung Galaxy S6 Edge Samsung ataca iPhone 6 si alti competitori intr-o reclama pentru Galaxy S6...

Samsung ataca iPhone 6 si alti competitori intr-o reclama pentru Galaxy S6 Edge (Video)

Samsung Galaxy S6 EdgeSamsung ataca iPhone 6 si alti competitori intr-o reclama pentru Galaxy S6 Edge, compania coreeana prezentand una dintre functiile principale ale smartphone-ului sau in comparatie cu ceea ce ofera terminalele mobile ale competitorilor sai pentru utilizatori.

Mai exact, Samsung sustine ca ecranul curbat al Samsung Galaxy S6 Edge ofera un mod mult mai placut de a afla cand avem notificari necitite, el afisand pe marginile laterale alertele, simpla atingere a unui senzor al carcasei anuland afisarea respectivelor notificari fara a mai debloca terminalele.

Trebuie sa recunosc faptul ca ideea in sine este interesanta, insa nu stiu cat de util este sa renunti la o vibratie a terminalului pentru o simpla aprindere a ecranului, ideea de vibratie fiind de a ne atentiona in legatura cu notificarile indiferent unde se afla terminalul nostru in timpul utilizarii.

Voi ce parere aveti despre aceasta noua tentativa a companiei Samsung de a ajunge in atentia lumii.

 • CataRossi

  E, sincer nu imi place de samsung galaxy s6 dar nu e wow! Super iPhone 6!

 • andrei

  Măcar au făcut o melodie faina

 • Srb

  Asta e un fell de “call for attention”
  Inca fac reclame la un telefon aparut de 4 luni..

 • Ari

  Si la ce fac reclama, telefonului…

 • vladc

  adik dak te uiti la tv sau esti in bucatrie sau oriunde si e putin zgomot, tb sa stai adiba sa vezi daca se aprinde un far ascuns, wtf?

  alalalte sunt naspa pt ca pot cadea…da buna asta…:))

  au avansat mult, dar mai au de munca preteni in cadere de la samsungi:)

 • unu

  @vladc
  Poate că Edge nu a fost creat cu gândul la bucătăresele care fac ciorbe și sarmale în bucătărie , și care își țin notificările pe silent (tu știi de ce ar face-o). Edge prinde bine la cei care vor discreție maximă la primirea notificărilor atunci când sunt în întâlniri la teatru concerte, etc. “Think differently!”
  Las’ că scoate și Apple un iPhone Muchie peste 8 ani, și îți cumpără mami unul, cadou de majorat. Să vezi ce “revoluționar” va fi!

 • unu

  @srb
  Care e problema că fac reclamă la un device scos acum 4 luni? Și Coca-Cola face reclamă unui produs scos acum vreo sută si ceva de ani, și le merge foarte bine așa:
  “În prezent, Coca-Cola este cea mai consumată băutură răcoritoare din lume. Este vândută în magazine, restaurante și aparate în peste 200 de țări”
  (sursa: Wikipedia)

 • George

  Veșnicele comentarii de hateri … au terminat cu treaba cu plăsticaraia au început cu bucătăriile, sarmalele și gălăgie … îmi place Apple foarte mult dar reclama respectiva(unde în toate ipostazele era liniște deplina mai puțin bârâitul motoraselor de vibratie) a fost făcută în ideea ca în momentul în care vrei discreție maxima ai o soluție, e mai mișto în ședința sa ai telefonul invers și sa înceapă sa bârâie pe masa și sa îl întorci ca sa vezi cine e și sa îl oprești? …sau sa vezi totuși ca cineva te cauta(sa îți dai si seama din culoare cine e) fără sa se audă nimic și sa îl și poți opri discret? … normal ca dacă funcția aia e pe Samsung nu e buna…dar dacă ar fi fost pe iPhone?

 • Srb Srb

  Exact Coca Cola banuiesc ca stii ca au probleme si vor cumva sa refaca produsul. Ei pana acuma doar cu sarbatorile faceau reclame placute,iar acuma mult mai des..deci o reclama vine doar cand ai un produs nou din alta categorie care te defineste sau cand ai probleme in vanzari/sa te mai faci auzit.

 • Srb Srb

  Da la teatru stau cu el pe masa sa vad luminitele, sau prin pantaloni sa mi se lumineze, SAU in sedinte stau cu el pe masa intors invers ca si asa daca vibreaza il simti doar tu in pantaloni asa pe masa vede toata lumea luminitele.
  Deci este inutil, este doar un feature ca sa te dai mare ca tu ai si altii nu (mesajul reclamei alb pe negru)