Apple va vinde in Apple Store doar accesorii ale caror ambalaje le-a creat

Apple Store accesoriiApple pregateste o schimbare radicala pentru modul in care va comercializa accesorii in Apple Store-urile sale din lumea intreaga, astfel ca incepand de saptamana viitoare multe dintre accesoriile prezente acum in magazine vor fi scoase din vanzare.

Se pare ca in ultimele 6 luni de zile compania Apple a lucrat cu o serie de producatori de accesorii pentru a crea impreuna noi ambalaje dedicate produselor, acestea urmand a fi similare celor create de catre compania Apple pentru propriile produse vandute in magazinele din lumea intreaga.

Ideea companiei Apple este de a avea o anumita simetrie intre felul in care arata ambalajele produselor proprii si felul in care arata ambalajele accesoriilor vandute de catre partenerii sai, dar poate ca este sa iti fortezi partenerii sa te lase sa le dictezi modul in care ar trebui sa arate ambalajele propriilor produse.

Ambalaj Apple Store accesorii

In baza informatiilor aparute pana acum, ambalajele create pentru aceste accesorii urmeaza sa fie mai simple cu imagini noi si ar urma sa fie create folosind materiale de calitate mai buna, dar care sunt si biodegradabile, astfel ca vorbim despre o schimbare importanta oferita de catre cei din Cupertino.

Eliminarea accesoriilor cu ambalajele vechi va fi facuta gradual pe masura ce noile cutii ale partenerilor Apple vor ajunge in Apple Store-uri, astfel ca intregul proces ar putea dura cateva saptamani sau cateva luni, deci nu veti vedea o schimbare majora imediat in Apple Store.

Ca sa fiu sincer, intreaga idee a celor de la Apple este destul de neobisnuita, insa probabil Jony Ive sau Angela Ahrendts au stat la baza acestei schimbari care va lasa multi parteneri ai companiei Apple fara o parte din incasarile generate de catre vanzarile din Apple Store.

3 COMENTARII