Prima Pagina iOS 9 beta 3 iOS 9 beta 3 dezactiveaza o functie importanta a Camerei

iOS 9 beta 3 dezactiveaza o functie importanta a Camerei

iOS 9 beta 3 dezactivare butoane volum cameraiOS 9 beta 3 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple si din pacate el dezactiveaza o functie importanta a aplicatiei Camera, cei din Cupertino implementand-o initial cu mai bine de 2 ani de zile in urma doar pentru a o scoate din uz, cel putin temporar, acum.

Vorbesc despre posibilitatea de a inregistra poze folosind butoanele de volum, iOS 9 beta 3 blocand aceasta functionalitate a aplicatiei Camera, totul fara ca Apple sa anunte in vreun fel schimbarea sau sa explice daca ea este temporara sau permanenta.

Stiu ca foarte multi utilizatori au apreciat implementarea acestei optiuni in aplicatia Camera si ea s-a dovedit a fi extrem de utila in special pentru inregistrarea de selfie-uri folosind camera frontala a terminalelor noastre, insa iata ca acum a fost eliminata.

Desi Apple a implementat un album selfie in iOS 9 beta 3, iata ca a dezactivat cea mai simpla metoda de a le inregistra folosind butoanele de volum ale iDevice-urilor.

  • Catalin

    “Bug” sau intenționat, cei de la Apple vor reintroduce funcția! Altfel rata de adoptie iOS 9 in Coreea de Sud va fi zero!

  • Cody

    Cu siguranță o sa fie disponibilă în final.

  • Deleteplz

    trebuie sa o repare in final 🙂 altfel, majoritatea selfiestick-urilor vor fi “useless”, decat sa pui timer inainte… 😛

  • Selfie stick-urile au la baza aplicatii speciala care declanseaza camera pe baza unui sunet.