serialepenet.ro si zeci de alte website-uri similare au fost inchise de catre ICCJ

serialepenet.ro inchis ICCJserialepenet.ro si zeci de alte website-uri similare au fost inchise de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, pagina principala a primului dintre ele afisand un mesaj conform caruia domeniul a fost sechestrat de catre autoritati.

Celelalte cateva zeci de website-uri similare serialepenet.ro nu sunt la fel de populare, insa au fost suficient de importante pentru a ajunge in atentia autoritatilor, astfel ca ele sunt in momentul de fata inaccesibile, detinatorii lor fiind cel mai probabil cercetati penal.

Domeniul serialepenet.ro a fost inregistrat in octombrie 2010, iar autoritatile sustin ca din 2011 si pana in prezent acest website si inca 2 au permis streaming-ul ilegal de continut video protejat prin drepturi de autor, cerandu-le bani utilizatorilor pentru a avea acces la ele.

Din cercetarile efectuate pana in prezent a rezultat ca, in perioada 2011 – prezent, prin intermediul a trei site-uri de streaming cu acces restrictionat (care pun la dispozitia publicului, ilegal, filme si muzica), mai multe persoane au pus la dispozitia publicului opere protejate de drepturi de autor si drepturi conexe, contra unor sume de bani.

serialepenet.ro inchis ICCJ 1

Prejudiciul estimat de catre autoritati se ridica la suma de 500.000 de lei, sau aproximativ 120.000 de euro in 4 ani de zile, deci vorbim despre o suma considerabila, o parte din continut fiind incarcat in website-uri chiar de catre detinatori, totul fara acordul creatorilor continutului.

Mai jos aveti o lista cu alte 42 de website-uri similare serialepenet.ro care au fost inchise astazi, insa “inchiderea” este teoretica deoarece unele dintre ele cu domenii inregistrate in strainatate sunt in continuare active si probabil vor ramane asa daca furnizorii serviciilor de hosting vor refuza sa le inchida la cererea autoritatilor.

Desi actiunea poate parea surprinzatoare pentru unii, realitatea este ca masuri de acest gen se iau foarte des in strainatate, in special in SUA, unde exista o multitudine de astfel de website-uri pe care autoritatile le inchid mult mai repede decat in tara noastra.

www.xfilmeonline.net, www.filmepeales.com, www.filmedecomedie.info, www.filmeonlinefree.ro, www.filme-noi-online.com, www.filmesubtitrateonline.net, www.filme-free.ro, www.cinemo.ro, www.990.ro, www.divxonline.biz, www.filmehd.net, www.filme-online-gratis.com, www.filmulde10.com, www.filmesubtitrate.info, www.filmesubtitrateonline.net, www.filme-subtitrate.org, www.filme-subtitrate.info, www.filme.online-pe.net, www.filme.online-pe.net, www.filme-online-subtitrate.eu, www.filme-subtitrate.ro, www.hdfilmeonline.info, www.filme-2012.com, www.opticmovie.com, www.cinemaxx.ro, www.1filme.ro, www.filmeonline3d.ro, www.filmeonlinetari.com, www.filmehd-online.net. www.filmeonlinehd.biz, www.seriale-filme.info, www.serialedetop.com, www.serialul.net, www.filmeonline.org, www.filmemisto.com, www.superfilme.net, www.vplay.ro, www.tvpug.com, www.neededspark.blogspot.ro, www.deseneanimateonline.info, www.freshon.tv

9 COMENTARII

  1. abia astept sa vad cum se descurca “autoritatile” cu siturile de torrente. astea erau niste porcarii. cine s-ar uita la asa ceva in conditiile in care cu 45 lei ai tzeava de 1000 ??? eu prefer un mkv in locul xvidurilor alea