iOS 9 beta 3 aduce aplicatia News

iOS 9 beta 3 NewsiOS 9 beta 3 are inclusa aplicatia News, anuntata de catre compania Apple in luna iunie in cadrul WWDC 2015, ea fiind gandita pentru a afisa stiri de la anumite publicatii importante pe care cei din Cupertino le-au convins sa devina partenere ale serviciului.

In imaginea alaturata aveti prezentata interfata principala a servicului, aplicatia News fiind gandita pentru a afisa, deocamdata, doar stiti in limba engleza pentru utilizatori, asa ca pana veti vedea informatii in limba romana va trece foarte mult timp.

Din imagine se pare ca aplicatia va avea o interfata simpla in care veti putea adauga website-uri favorite, veti putea explora website-urile existente in sistem si veti putea face cautari pentru diverse alte website-uri cu continut in limba engleza, aplicatia News a iOS 9 permitand inclusiv salvarea unor articole pentru citire offline.

Avand in vedere ca nu foarte multe publicatii sunt incantate de aplicatia News a iOS 9, ramane de vazut cat de mare va fi adoptia pentru ea, mai ales ca deocamdata este disponibila doar in limba engleza.

UPDATE: Aplicatia News este disponibila si in Romania, iar mai jos aveti o galerie de imagini pentru ea.