Facebook News Feed – iata cum alegi persoanele de la care vezi noutati

Facebook News Feed preferinteFacebook News Feed accesibil din aplicatia pentru iPhone, iPad, iPod Touch si Android are parte de o serie intreaga de functii incepand de astazi, utilizatorii putand alege prietenii de la care vad cu prioritate mesaje sau nu.

Compania Facebook listeaza acum in sectiunea de Setari a aplicatiei Facebook un meniu nou numit News Feed Preferences(accesarea se poate face prin deschiderea aplicatiei si alegerea More > News Feed Preferences), iar accesarea sa ne va duce la un sub-meniu in care avem patru mari categorii de optiuni :

  1. Prioritize Who to see first – aici veti avea lista voastra de prieteni si veti putea alege persoanele sau paginile Facebook de la care veti vedea cu prioritate mesaje in News Feed-ul Facebook.
  2. Unfollow people to hide their posts – aceasta optiune va permite sa ascundeti mesajele anumitor prieteni sau pagini de Facebook fara a le da unfriend, acea persoana nefiind anuntata in legatura cu faptul ca voi nu mai doriti sa vedeti mesaje de la ea.
  3. Reconnect with people you unfollowed – in aceasta sectiune veti avea listate toate persoanele carora le-ati dat unfollow in trecut si puteti alege acum sa le dati follow din nou pentru a vedea mesajele lor in News Feed.
  4. Discover New Pages – In aceasta sectiune veti descoperii pagini Facebook noi in baza unui algoritm Facebook, alegerea lor parand intamplatoare, insa la baza sa cu siguranta sta interactiunea voastra cu prieteni sau pagini in trecut.
  5. More Options – aici veti vedea o serie de aplicatii Facebook care afiseaza informatii si care au fost ascunse din News Feed, optiunea de a le afisa din nou fiind oferita.

Practic aceste 5 noi optiuni le ofera control mult mai mare asupra informatiilor pe care le vedem in Facebook News Feed in aplicatia pentru iOS sau orice alta aplicatie oferita de catre cei de la Facebook pentru smartphone-urile sau tabletele utilizatorilor de pe glob.

Facebook News Feed preferinte 1

Facebook News Feed a fost modificat in fel si chip in ultimii ani de catre Facebook si compania nu pare sa fi gasit mix-ul perfect de optiuni pentru a le afisa utilizatorilor ceea ce isi doresc, astfel ca ne ofera posibilitatea de a face singuri acest lucru.

Acum inainte sa inchei, va recomand sa folositi optiunea Prioritize Who to see First puteti alege Pagina oficiala a comunitatii iPhone din Romania sau contul Adrian Zaone pentru a vedea cele mai noi stiri publicate pe iDevice.ro de fiecare data in News Feed.

Facebook News Feed preferinte 2