iPhone 6S confirmat de un document al unui partener Apple

iPhone 6S document oficialiPhone 6S este confirmat de un prim presupus document oficial aparut la unul dintre partenerii companiei Apple, acesta avand noul terminal prezentat cu denumirea pe care o stiti cu totii, fara a confirma totusi data de lansare pentru el.

Walmart este compania care, aparent, confirma denumirea iPhone 6S a viitorului smartphone Apple, un presupus angajat al sau facand poza unui memoriu intern inc are sunt prezentate preturile de vanzare pentru viitorul terminal al companiei americane in reteaua sa.

Vorbim desigur despre pretul iPhone 6S in SUA la abonament cumparat de la operatorul de telefonie mobila Verizon, astfel ca ele nu se aplica in Romania si nu trebuie sa va bazati pe ele pentru a va face o idee in legatura cu pretul iPhone 6S in Romania incepand din toamna.

In ciuda acestui lucru, documentul confirma pentru prima oara denumirea iPhone 6S aleasa de catre compania Apple, dar probabil putine persoane mai aveau dubii in legatura cu acest lucru in momentul de fata si v-am spus deja ca iPhone 7 nu va fi lansat in 2015.

iPhone 6S pret document oficial

Chiar daca nimeni nu poate proba veridicitatea acestui document care confirma denumirea iPhone 6S si chiar daca el ar fi fals, Apple nu va alege alta denumire pentru viitorul sau smartphone si asta stim dupa multiplele lansari facute in ultimii ani de catre cei din Cupertino.

Desi iPhone 6S este deocamdata la multe luni distanta de lansarea oficiala, nu ar fi inoportun sa credem ca unii parteneri ar putea specula in legatura cu lansarea sau ar putea avea informatii din interior, pregatind schimbari de preturi pentru vechile modele ale iPhone.

iPhone 6S pret document oficial 1

Conform celor mai recente informatii, lansarea iPhone 6S ar urma sa aiba loc in toamna acestui an, cel mai probabil in data de 18 septembrie, asa ca pana atunci avem mai bine de 2 luni in care multe se pot schimba, mai putin denumirea pe care o va folosi Apple.

UPDATE: Conform celor de la Walmart, mentiunea iPhone 6S din acest document ar fi fost facuta din greseala, angajatul care l-a creat trebuind sa scrie despre iPhone 6 Plus, insa se pare ca a facut o confuzie intre cele doua terminale.

In ciuda acestui lucru, denumirea viitorului terminal Apple va fi iPhone 6S.

iPhone 6S pret document oficial 2

3 COMENTARII

  1. Nu inteleg de ce esti asa sigur. La iPad s-a asteptat cineva sa fie Air ? Este oricand posibil sa vina o bomba, ca sa rupa monotonia