Apple produce unele clipuri video ale artistilor pentru a avea exclusivitati in Apple Music

Apple Music clipvideo drakeApple Music a atras atentia intregului glob si compania Apple nu se limiteaza in a investi sume serioase de bani in serviciul sau pentru a oferi cea mai buna experienta de utilizare, exclusivitatile pentru melodii fiind unul dintre punctele cheie ale succesului.

Ieri Drake si-a lansat un videoclip nou in exclusivitate pentru Apple Music, melodia Energy fiind aleasa pentru a fi promovata si se pare ca Apple ar fi produs acest videoclip pentru artist doar pentru a-l convinge sa il lanseze in exclusivitate in serviciul sau de streaming audio.

Separat de clipul video pentru melodia lui Drake, se pare ca Apple a finantat inclusiv crearea clipurilor video pentru melodiile Freedom si Phenomenal ale artistilor Pharell Williams si Eminem, ambele melodii ale acestora, impreuna cu videoclipurile, fiind lansate in exclusivitate in Apple Music.

Separat de cei trei artisti mentionati anterior, compania Apple va produce clipul video al trupei M.I.A. si se pare ca se afla in discutii inclusiv cu Purity Ring, P. Diddy si James Bay, deci in Cupertino exista planuri serioase pentru a transforma Apple Music intr-un serviciu extrem de puternic.

The launch of Apple Music hasn’t only included a new radio station, social network, and streaming service. Apple have also started creating their own original content. The company made Drake’s amazing “Energy” video in-house, as well as Pharrell’s “Freedom” and Eminem’s “Phenomenal”. Next up: M.I.A.’s “Matahdatah Scroll 01 Broader Than a Border”, coming to Apple Music on Monday, July 13.

Niciunul dintre competitorii Apple care are servicii de streaming audio nu a oferit atat de multe beneficii pentru utilizatori si aceste diferente ar putea atrage foarte multi utilizatori catre Apple Music in detrimentul serviciilor precum Spotify, Pandora sau Rdio.

Apple este foarte serioasa in tentativa de a face din Apple Music drept principalul serviciu de streaming audio si dupa cum vede, are sanse mari de reusita.