Pharrell Williams va oferi noul single Freedom exclusiv pentru Apple Music (Video)

Pharrell Williams - Freedom Apple MusicFreedom este cel mai recent single lansat de catre Pharrell Williams, unul dintre artistii apropiati companiei Apple, iar conform unui teaser publicat in cursul acestei zile, el urmeaza sa fie disponibil exclusiv in Apple Music pentru streaming audio.

Apple a utilizat noul single pentru primul clip de prezentare al Beats 1 Radio in data de 8 iunie, astfel ca probabil ati auzit deja o parte din el, insa daca doriti sa ascultati melodia intreaga, puteti porni clipul video de mai jos, acolo fiind disponibila o inregistrare a unei reprezentatii facute de catre Pharell.

Avand in vedere ca melodia este deja disponibila pe YouTube pentru ascultare, in Apple Music artistul o va oferi in exclusivitate doar pentru streaming audio pe terminale mobile, asta pentru cei care nu au deja aplicatia YouTube instalata pentru a o asculta.

Avand in vedere ca Pharell isi ofera melodia exclusiv in Apple Music, presupunem ca Apple a incheiat un acord cu el pentru aceasta lansare, insa desigur ca nimeni nu stie ce primeste artistul in schimb, dar probabil vorbim despre o promovare masiva.

Acum cateva saptamani v-am prezentat un clip video in care Tim Cook danseaza impreuna cu alti lideri ai companiei Apple, atunci ei celebrand ziua pamantului impreuna cu Pharell care a fost chemat pentru a canta in fata miilor de angajati adunati in campusul Apple.

Acestea fiind spuse va las in compania melodiei Freedom a lui Pharell Williams si va reamintesc faptul ca Apple Music a fost oficial confirmat pentru lansare in Romania.