iOS 9 beta 3 permite ascultarea de muzica la calitate inalta in Apple Music

iOS 9 Apple Music calitate inalta conexiune mobilaiOS 9 beta 3 introduce pentru Apple Music posibilitatea de a asculta muzica la calitate inalta prin conexiunea celulara, optiunea fiind implementata de catre compania Apple pentru cei care au mult trafic de date in abonamente.

V-am spus saptamana trecuta ca tipul de conexiune de internet afecteaza calitatea audio a melodiilor redate prin Apple Music, astfel ca o conexiune WiFi va reda muzica in cel mai mare bitrate si la cea mai buna calitate, in timp ce o conexiune celulara va reda muzica la o calitate redusa.

V-am spus si cat trafic de internet consuma Apple Music, iar consumul inregistrat pentru ascultarea prin WiFi s-a dovedit a fi mai mult decat dublu fata de consumul inregistrat pentru asclultarea printr-o conexiune celulara de date, astfel ca daca veti activa noua optiune, trebuie sa stiti in ce va “bagati”.

Puteti activa noua optiune din Settings > Music > High Quality on Cellular, Configurari > Muzica > Calitate inalta prin conexiune celulara.