TweakHub te ajuta sa descoperi noi tweak-uri pentru Cydia si nu doar atat

TweakHubTweakHub este un nou tweak dezvoltat pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza aplicatia Cydia in iOS 8, principalul sau rol fiind de a ne permite sa descoperim rapid noi tweak-uri pe care sa le putem instala in terminale.

Dupa cum puteti vedea in imaginea alaturata, el are o interfata speciala accesibila in interiorul aplicatiei Cydia, iar prin intermediul sau putem descoperi noi tweak-uri care pot modifica modul in care functioneaza diverse aplicatii instalate in terminalele noastre si nu doar atat.

TweakHub grupeaza tweak-urile in functie de aplicatiile pe care noi le utilizam cu terminalele noastre, asa ca veti vedea fiecare aplicatie instala in terminale, iar accesand meniul sau veti vedea si toate tweak-urile pe care le puteti instala pentru a-i modifica functionalitatea.

Separat de acestea, TweakHub ne permite sa modificam si culoarea sau aranajarea butoanelor principalului meniu al aplicatiei Cydia, astfel ca nu va trebui sa va mai limitati la aceeasi aranjare pe care o stiati din trecut, ci puteti gandi totul dupa bunul vostru plac.

In momentul de fata TweakHub este disponibil pentru descarcare urmand acest link, el fiind oferit printr-un repo special al Cydia.