GoTappa aduce o functie noua pentru interfata iOS 8

GoTappaGoTappa este un nou tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, iar prin intermediul sau putem implementa o functie interesanta pentru interfata sistemului de operare iOS 8.

Mai exact, GoTappa  ne ofera posibilitatea de a afisa in interfata sistemului de operare butoane care indica locatiile in care facem atingeri pe ecran, el fiind in principal util pentru situatiile in care faceti inregistrari video pentru utilizarea anumitor aplicatii ori functii.

Inspired by the long-discontinued ProTapper tweak. Displays a “puck” on-screen under your finger wherever you touch. Especially useful while recording your screen with QuickTime or AirPlay mirroring, but looks cool at any time. When enabled, the puck is displayed in all apps including SpringBoard, except at the lock screen and in the Camera app.

GoTappa afiseaza acel “puc” rotund indiferent de interfata in care va aflati, astfel ca puteti folosi tweak-ul indiferent in ce mod veti utiliza pachetul pentru a inregistra modul de utilizare al terminalelor voastre in viata de zi cu zi.

GoTappa este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.