iTunes 12.2.1 a fost lansat

iconita iTunes 12.2.1iTunes 12.2.1 a fost lansat de catre compania Apple in cursul acestei seri, noua versiune a programului oferindu-le utilizatorilor cateva rezolvari pentru diverse probleme care au generat frustrare in randul multor persoane.

Mai exact, compania Apple a rezolvat in iTunes 12.2.1 problema care genera o marcare incorecta a melodiilor incarcate prin iTunes Match in iCloud, o problema privind afisarea melodiilor pentru fostii abonati ai iTunes Match si imbunatatiri pentru modul in care functioneaza Beats 1 Radio pe Mac sau PC.

iTunes 12.2.1 poate fi instalat prin sistemul Software Update existent in OS X sau Windows, insa desigur ca il puteti descarca si de aici.

4 COMENTARII

  1. Am o intrebare : am facut abonament pe cont de america, am si icloud music library activat, am calculatorul pe acelasi cont, dar muzica salvata in telefon nu-mi apare. Ce sa fac ? In legatura cu itunes match eu cred ca este un serviciu separat pentru care trebuie sa platesti separat, nu are nici o legatura daca ai abonament platit pentru muzica sau nu. Asta spun pentru ca, pe contul de america deja am platit cei 10$ TVA si itunes match trebuie platit cu 25$ TVA.

  2. Taig Jailbreak 8.1.3-8.4 iar nu functioneaza cu noua versiune de iTunes 12.2.1 Evitati momentan updateul daca vreti sa faceti JB.

  3. Pe mine ma dispera ca nu imi apar pozele in cloud stie cineva un fix ? Am incercat o gramada de variante si ba imi apar 10 ba 100 da niciodata toate.win 7 pe 64