Prima Pagina iTunes 12 iTunes 12.2.1 a fost lansat

iTunes 12.2.1 a fost lansat

iconita iTunes 12.2.1iTunes 12.2.1 a fost lansat de catre compania Apple in cursul acestei seri, noua versiune a programului oferindu-le utilizatorilor cateva rezolvari pentru diverse probleme care au generat frustrare in randul multor persoane.

Mai exact, compania Apple a rezolvat in iTunes 12.2.1 problema care genera o marcare incorecta a melodiilor incarcate prin iTunes Match in iCloud, o problema privind afisarea melodiilor pentru fostii abonati ai iTunes Match si imbunatatiri pentru modul in care functioneaza Beats 1 Radio pe Mac sau PC.

iTunes 12.2.1 poate fi instalat prin sistemul Software Update existent in OS X sau Windows, insa desigur ca il puteti descarca si de aici.

 • Attilar1

  Am o intrebare : am facut abonament pe cont de america, am si icloud music library activat, am calculatorul pe acelasi cont, dar muzica salvata in telefon nu-mi apare. Ce sa fac ? In legatura cu itunes match eu cred ca este un serviciu separat pentru care trebuie sa platesti separat, nu are nici o legatura daca ai abonament platit pentru muzica sau nu. Asta spun pentru ca, pe contul de america deja am platit cei 10$ TVA si itunes match trebuie platit cu 25$ TVA.

 • asucme

  Taig Jailbreak 8.1.3-8.4 iar nu functioneaza cu noua versiune de iTunes 12.2.1 Evitati momentan updateul daca vreti sa faceti JB.

 • otto

  Pe mine ma dispera ca nu imi apar pozele in cloud stie cineva un fix ? Am incercat o gramada de variante si ba imi apar 10 ba 100 da niciodata toate.win 7 pe 64

 • catalin

  Știți cumva daca între timp s-a rezolvat problema cu JB pe iTunes 12.2.1 ???