eMAG Stock Busters – reduceri de 70% la 10.000 de produse

eMAG Stock BusterseMAG Stock Busters aduce reduceri de 70% la 10.000 de produse din oferta celui mai mare magazin online din Romania, in aceasta pagina, noua promotie fiind organizata in mijlocul lunii “lui cuptor” pentru a le oferi romanilor posibilitatea de a cumpara chiar si in plina vara produse la pret redus.

UPDATE: Aici gasiti toate reduceri eMAG Stock Busters.

eMAG Stock Busters incepe in ziua de 14 iulie si este desfasurat pe durata a doar trei zile, astfel ca in data de 16 iulie la ora 23:59 toate reducerile vor fi dezactivate si ceea ce nu ati reusit sa cumparati pana atunci va ajunge probabil intr-o campanie viitoare de reduceri.

Conform reprezentantilor magazinului online, eMAG Stock Busters va contine reduceri pentru 10.000 de produse din urmatoarele categorii : electronice si IT, electronice, jucarii, scutece si produse pentru bebelusi si copii, cosmetice, articole pentru casa si gradina, haine si incaltaminte.

Practic in eMAG Stock Busters veti putea cumpara din aceasta pagina cu reducere de pana la 70% : tablete, telefoane mobile, laptop-uri, calculatoare, Mac-uri, smartwatch-uri, televizoare inteligente, frigidere, masini de spalat, aparate de aer conditionat si multe, multe altele.

Exact precum in campaniile anterioare ale eMAG Stock Busters, reducerile de pana la 70% inseamna ca doar anumite produse vor beneficia de o reducere atat de substantiala a pretului, in timp ce marea majoritate vor avea reduceri de “doar” 50% fata de pretul initial.

Daca ne uitam la strategia pentru eMAG Stock Busters din anii trecuti, atunci putem trage usor concluzia ca intreaga campanie va incepe in aceasta pagina maine dimineata la ora 07:00, o ora la care majoritatea oamenilor merg la lucru, iar cei care mergeau la scoala probabil se vor trezi sa cumpere ceva.

V-am spus si in campaniile trecute ale eMAG Stock Busters si va spun acum ca este bine sa va treziti din timp pentru a cumpara produsele dorite deoarece stocurile vor fi reduse si daca nu cumparati rapid ceea ce va intereseaza, exista o foarte mare sansa sa pierdeti produsul.

Acestea fiind spuse, maine veti gasi in aceasta pagina toate produsele la reducere in eMAG Stock Busters, iar pe iDevice.ro veti afla si cele mai bune promotii.

2 COMENTARII