Prima Pagina iPhone Un barbat si-a incarcat iPhone-ul in metrou, a fost acuzat de furt...

Un barbat si-a incarcat iPhone-ul in metrou, a fost acuzat de furt de curent

8

Incarcare iPhoneUn britanic a aflat zilele trecute ca incarcarea unui iPhone poate fi mai periculoasa decat isi imagina, iar asta nu pentru ca ar fi folosit un incarcator contrafacut cu un cablu similar, ci pentru ca a facut-o intr-un loc, aparent, nepermis.

Robin Lee este numele barbatului de 45 de ani care traieste in Islington, el fiind arestat de catre politia londoneza dupa ce a fost vazut incarcandu-si terminalul iPhone la una dintre prizele vagonului de metrou in care calatorea spre Londra intr-o dimineata.

Barbatul a fost atentionat de un politist din tren ca acele prize din vagoane sunt destinate doar persoanelor care efectueaza lucrari de curatentie in respectivele vagoane, calatorii neavand dreptul de a folosi acele prize pentru a-si incarca terminalele mobile sau orice altceva.

Dupa aceasta atentionare, barbatul a fost asteptat intr-o statie de tren de politisti londonezi care l-au arestat si l-au acuzat de furt de curent din vagonul metroului cu care calatorea, el fiind deasemenea acuzat ca a devenit agresit in momentul in care i s-a adus la cunostinta aparenta infractiune.

A man was arrested under suspicion of stealing electricity after he tried to charge his iPhone in a socket on a train. Robin Lee, 45, an artist who lives in Islington, north London, was stopped by police following the incident on an overground train last Friday. He plugged his iPhone into a socket on the train but was approached by a police community support officer on board who warned him he was illegally extracting electricity. The sockets on overground trains are reserved for the use of cleaning staff.

Desigur ca politia l-a eliberat la foarte scurt timp si deocamdata nu se stie daca va fi investigat pentru furtul de curent din vagonul de metrou, insa povestea in sine este pe cat de penibila, pe atat de comica, mai ales intr-o tara care se lauda cu un grad ridicat de civilizatie.

Ca sa fiu sincer, e de-a dreptul ridicol ca o persoana sa fie tratata intr-un asemenea mod pentru simpla incarcare a unui terminal iPhone la o priza, asta in conditiile in care un dispozitiv de acest gen consuma foarte putin curent, insa cei din Londra au alta parere.