Facebook iti permite sa te abonezi la evenimente din preajma ta

Facebook inregistrare evenimente din preajma taFacebook iti permite sa te abonezi la evenimente ce au loc in preajma ta, noul sistem fiind oferit pentru utilizatorii dornici sa descopere evenimentele importante care urmeaza sa se desfasoare in preajma locatiei in care se afla ei pentru a nu pierde nimic de interes.

In imaginile din acest articol puteti vedea cum arata noul sistem, el fiind afisate pentru anumite contacte care organizeaza evenimente in cadrul Facebook, ele avand afisat un buton care va permite sa va abonati pentru a afla ce evenimente au loc in preajma locatiei voastre.

Avand in vedere ca optiunea este activa doar pentru anumite contacte sau pagini, abonarea voastra va afisa informatii doar cand respectivul cont va organiza un eveniment localizat in preajma voastra, o notificare urmand a va fi afisata in Facebook in momentul in care evenimentul va fi creat.

Dupa cum puteti vedea si din cea de-a doua imagine, in momentul in care apasati pe butonul principal de abonare veti fi directionati intr-un meniu secundar unde aveti afisate informatii suplimentare, inclusiv butonul care va permite sa va abonati sau sa va dezabonati dupa bunul plac.

Facebook inregistrare evenimente din preajma ta 1

Pentru ca acest sistem de afisare a evenimentelor din preajma locatiei voastre sa poata functiona in mod corect este necesar ca aplicatia Facebook sa poata prelua informatii privind locatia voastra, astfel ca trebuie sa ii oferiti acces la GPS din meniul Privacy al iOS.

Abonarea sau dezabonarea de a la primirea de informatii privind evenimentele din preajma locatiei voastre se poate face foarte rapid din conturile la care sunteti abonati, insa desigur ca puteti controla totul si din meniu Events al sectiunii More din aplicatia Facebook.

Functia de descoperire a evenimentelor din preajma locatiei voastre nu a fost promovata in mod activ de catre compania Facebook, insa ea este disponibila de ceva vreme in sectiunea More, acum fiind prezente si butoane care va permit sa va abonati direct din paginile anumitor contacte.