Prima Pagina HTC HTC Uh Oh ar trebui implementat la Apple (Video)

HTC Uh Oh ar trebui implementat la Apple (Video)

HTC Uh OhHTC Uh Oh protection este un sistem de garantie similar celui Apple Care oferit de catre compania Apple, el permitandu-le utilizatorilor sa ceara o inlocuire gratuita a terminalului lor fara vreun cost suplimentar.

Mai exact, in cazul in care smartphone-ul vostru este distrus de apa, lovituri sau are orice alte defecte, compania HTC va inlocui dispozitivul gratuit si fara a pune prea multe intrebari, lucru pe care nicio alta companie nu o face pentru utilizatorii sai de pe glob.

Cei de la HTC compara in imaginea de mai sus sistemul HTC Uh Oh cu Apple Care si alte sisteme similare oferite de catre Samsung, LG sau Motorola, taiwanezii prezentand beneficiile pe care ei le ofera pentru utilizatori chiar din momentul achizitiei si fara vreun cost suplimentar.

Practic de garantia HTC Uh Oh utilizatorul beneficiaza de la bun inceput timp de un an de zile, nu va trebui sa plateasca vreun ban si nu va fi intrebat ce s-a intamplat cu terminalul sau de are nevoie de o inlocuire, lucru pe care alte companii nu il trec cu vederea.

HTC Uh Oh a luat nastere din necesitatea celor de la HTC de a creste vanzarile de smartphone-uri, insa Apple ar trebui sa se gandeasca sa implementeze ceva simila si si-ar putea creste substantial vanzarile fara de ceea ce a reusit sa faca pana in momentul de fata.

 • Srb

  Chiar asa Apple nu va face pt ca stim cu totii ca nu au probleme in vanzari chit ca Apple spun ca se gandesc la utilizatori si o astfel de implementare i-ar aduce o imagina si mai perfecta companiei si multi ar trece doar din cauza asta. Htc e in alta liga

 • unu

  @srb
  Ca grad de comparație, “perfect” este “superlativ absolut”, așadar nu suportă alte grade de comparație; prin urmare, nu poți spune “mai perfect”.
  În schimb, ai dreptate: HTC este în altă ligă – în cea a perdanților, dacă judecăm după succesul produselor sale.

 • Srb

  Da am vrut sa zic “si mai buna” inloc de perfect,cuvant care il foloseam in alta parte

 • unu

  @srb
  “cuvant PE care il foloseam” 🙂 Nu te supăra, dar nu m-am putut abține…

 • iTu

  vrajeala, nepotul meu si-a cumparat un HTC one mini si dupa vreo luna a observat ca intrun colt display-ul nu e la nivel cu rama de plastic cam 0,5mm bagat inauntru, a sunat la htc care l-au timis la magazi de unde la cumparat(mediamarkt) si cei de acolo i-au spus ca tre sa il trimita la htc sa il verifice si toata combinatia dureaza ca.3-4 saptamani ceea ce la facut sa renunte la reclamatie.

 • Garantia asta se aplica doar la anumite modele, implicit cele mai scumpe si mai noi.

 • Srb

  @unu: logic ca nu ma supar ca mi se pare funny cum corectezi orice aberatie pe chat dar TU, Dumnezeul gramaticii incepi propozitia cu litera mica 🙂

 • Srb

  si vezi ca userul iTu a scris gresit “…ceea ce la facut sa renunte la reclamatie”
  Nu il corectezi ?

 • unu

  @srb
  Hai să o lăsăm așa… Nu trebuie să fii Dumnezeul gramaticii ca să scrii corect românește. Mi-am permis să fac remarcile astea cu tine pentru că am bănuit că ai simțul umorului. De iTu nu mă iau. Scrie și el cu foarte multe greșeli gramaticale, dar având în vedere faptul că are nepoți, nu îmi permit să mă iau de bătrâni.
  Pace ție! 🙂

 • Srb

  Hhaha corect. Imi place ca mai exista si simt al umotului.