HTC Uh Oh ar trebui implementat la Apple (Video)

HTC Uh OhHTC Uh Oh protection este un sistem de garantie similar celui Apple Care oferit de catre compania Apple, el permitandu-le utilizatorilor sa ceara o inlocuire gratuita a terminalului lor fara vreun cost suplimentar.

Mai exact, in cazul in care smartphone-ul vostru este distrus de apa, lovituri sau are orice alte defecte, compania HTC va inlocui dispozitivul gratuit si fara a pune prea multe intrebari, lucru pe care nicio alta companie nu o face pentru utilizatorii sai de pe glob.

Cei de la HTC compara in imaginea de mai sus sistemul HTC Uh Oh cu Apple Care si alte sisteme similare oferite de catre Samsung, LG sau Motorola, taiwanezii prezentand beneficiile pe care ei le ofera pentru utilizatori chiar din momentul achizitiei si fara vreun cost suplimentar.

Practic de garantia HTC Uh Oh utilizatorul beneficiaza de la bun inceput timp de un an de zile, nu va trebui sa plateasca vreun ban si nu va fi intrebat ce s-a intamplat cu terminalul sau de are nevoie de o inlocuire, lucru pe care alte companii nu il trec cu vederea.

HTC Uh Oh a luat nastere din necesitatea celor de la HTC de a creste vanzarile de smartphone-uri, insa Apple ar trebui sa se gandeasca sa implementeze ceva simila si si-ar putea creste substantial vanzarile fara de ceea ce a reusit sa faca pana in momentul de fata.