Cercetatorii NASA iubesc MacBook Pro

NASA MacBook ProIeri cercetatorii NASA au fost prezentati in poze in timp ce asteptau primele imagini de inalta rezolutie ale planetei Pluto, iar una dintre ele a fost adusa in atentia lumii intregi de catre vicepresedintele senior al Apple, Phil Schiller.

In imaginea din acest articol puteti vedea grupul de cercetatori ai NASA care au o multitudine de Mac-uri pe masa, nu doar modele Pro, produsele companiei Apple fiind folosite de catre profesionistii din lumea intreaga multumita stabilitatii si autonomiei bateriei.

Ca sa fim sinceri, ce reclama mai buna poate avea Apple decat un grup de cercetatori ai NASA care ii folosesc laptop-urile pentru descoperiri importante? Mai mult decat atat, lipsa unor laptop-uri care ruleaza sistemul de operare Windows nu este absolut deloc surprinzatoare, avand in vedere ca aceasta nu este prima dovada ca Mac-urile sunt mai importante.

2 COMENTARII

  1. Mai degraba unix. Nu cred ca isi permit altceva decat unix pe serverele alea. Si cum mac os este o varianta de unix….de inteles alegerea lor.