Noi modele ale iPod Touch 6G, iPod Nano si iPod Shuffle vor fi lansate astazi

iPod Touch 6G 14 iulieDesi se anuntase ca noi modele ale iPod Touch 6G, iPod Nano si iPod Shuffle ar fi trebuit sa ajunga in magazine in cursul zilei de ieri, iata ca in realitate compania Apple le va pune in vanzare abia in cursul acestei zile pentru clientii interesati.

Conform informatiilor aparute pana acum, principalele modificari vor fi implementate pentru iPod Touch 6G, compania Apple intentionand sa faca un upgrade major pentru produsul lor, asta separat de implementarea une noi culori pentru carcasa sa, dar si pentru cea a celorlalte modele ale iPod.

iPod Nano si iPod Shuffle vor fi disponibile de astazi si in culorile albstru inchis, roz sau auriu, insa separat de aceasta schimbare se pare ca Apple nu are pregatit absolut nimic nou pentru aceste modele ale iPod, deci vanzarile lor probabil nu vor creste.

iPod Touch 6G pe de alta parte va avea, separat de culorile mentionate mai sus, si urmatoarele noutati :

  • o camera de 8 megapixeli in locul celei de 5 megapixeli, aducand produsul in aceeasi linie cu iPhone 6;
  • un chip de 64 de biti, probabil A7 folosind in iPhone 5S;
  • un co-procesor de miscare, probabil M7, pentru a oferi functii de fitness pentru utilizatori;
  • iOS 8.4 impreuna cu Apple Music pentru a oferi utilizatorilor acces mai ieftin la acest serviciu;
  • o versiune cu 128 GB spatiu de stocare la pretul de 399 de dolari, in timp ce versiunea de 16 GB va costa numai 199 de dolari si cea de 64 GB 299 de dolari.

Acest upgrade major pentru iPod Touch 6G are rolul de a creste interesul in iPod-urile Apple, dar si de a oferi unui numar mai mare de utilizatori posibilitatea de a cumpara un iPod care sa aiba performante bune in a rula cea mai recenta versiune a sistemului de operare iOS.