iPod Touch 6G plus noi modele ale iPod Nano si Shuffle vor fi lansate pe 14 iulie

iPod Touch 6G 14 iulieiPod Touch 6G plus noi modele ale iPod Nano si Shuffle vor fi lansate pe 14 iulie, iar informatia nu este chiar atat de noua, deoarece acum aproximativ doua saptamani v-am anuntat in legatura cu intentiile companiei Apple cu privire la aceste noi produse.

iPod Touch 6G si doua noi modele ale iPod Shuffle si iPod Nano au fost descoperite in iTunes 12.2 de catre un utilizator, atunci data marcata in calendarul iPod Touch 6G indicand faptul ca pe 14 iulie toate cele trei produse noi ar urma sa fie prezentate, iar informatii obtinute din surse separate confirma acest lucru.

iPod Touch 6G are numele de cod N102 si se pare ca Apple va implementa in el un chip A7 de 64 de biti pentru a aduce dispozitivul “in rand” cu iPhone-urile vandute deja utilizatorilor, astfel ca vom avea parte de un spor de performante substantial.

Noul iPod Nano are numele de cod N31A, in timp ce noul iPod Shuffle are numele de cod N12D, insa in cazul acestor produse compania Apple nu va face altceva decat o lansare cu noi culori pentru carcase, asta deoarece pentru hardware nici nu prea mai are ce schimba.

Daca in anii trecuti compania Apple actualiza iPod Touch-urile aproape in acelasi timp cu iPhone-urile, incepand cu iPod Touch 5G lucrurile s-au schimbat, acest model fiind mentinut in vanzare timp de 4 ani de zile fara vreo actualizare, astfel ca anul acesta vom avea parte de ceva nou.

Daca Apple va lansa iPod Touch 6G si noile modele ale iPod Shuffle si iPod Nano pe 14 iulie, atunci ne putem astepta doar la includerea lor in Apple Store Online, fara vreo prezentare prealabila facuta intr-o conferinta organizata de Apple.