iPod Touch 6G, iPod Nano auriu si alte modele iPod au fost descoperite in iTunes 12.2

iPod Touch 6G, iPod Nano auriu iTunes 12.2iPod Touch 6G, iPod Nano auriu si alte modele iPod au fost descoperite in iTunes 12.2, compania Apple pregatind pentru lansare o serie de produse noi dintr-o categorie care a fost desemnate de catre multi ca fiind pe cale de disparitie.

iTunes 12.2 a fost lansat in cursul noptii trecute petnru a permite accesul la Apple Music de pe PC sau Mac, iar in momentul in care un utilizator conecteaza un iPod la calculatorul sau vede imaginea de mai sus in programul iTUnes, o varietate de iPod-uri fiind prezentate.

Partea interesanta este ca in momentul de fata nu exista un iPod Touch de culoare albastru inchis, un iPod Nano de culoare aurie si un iPod Shuffle de culoare roz, deci Apple pregateste lansarea unor produse noi in toamna acestui an pentru a readuce la viata linia de iPod-uri.

Imaginea este inexistenta in versiuni vechi ale iTunes, astfel ca vorbim despre ceva introdus abia acum impreuna cu Apple Music, astfel ca inginerii din Cupertino pregatesc o schimbare pentru linia de produse a companiei Apple, desi nu se stie cand urmeaza ea sa aiba loc.

In momentul de fata nu exista informatii care sa indice faptul ca noi modele ale iPod ar fi pregatite de catre compania Apple, insa unele modele ale iPod Nano sunt disponibile in cantitati limitate in Apple Store-uri, asa ca exista posibilitatea ca o actualizare sa fie in curs de pregatire.

Un iPod Touch 6G ar putea avea un chip A8 implementat in iPhone 6 sau un chip A7 al iPhone 5S, actualul iPod Touch 5G avand vechiul chip A5. In ceea ce priveste iPod Nano vorbim probabil doar despre schimbaea culorii, ea fiind atat de populara in China incat ar putea genera o crestere a vanzarilor.

Daca Apple va lansa un iPod Touch 6G si un iPod Nano auriu, atunci ele ar putea fi prezentate in toamna, impreuna cu iPhone 6S.

UPDATE: Se pare ca aceste noi culori : albastru inchis, auriu si roz, vor fi disponibile pentru toate cele trei tipuri de produse.

iPod Touch 6G, iPod Nano auriu iTunes 12.2 1