Apple Watch va fi lansat pe 17 iulie si 31 iulie in noi tari de pe glob

Apple Watch lansare 17 iulie 31 iulieApple Watch ajunge incet, dar sigur, in noi tari de pe glob, compania Apple pregatind o extindere a disponibilitatii produsului in cursul zilei de maine, insa cei din Cupertino nu se vor opri aici cu al lor ceas inteligent.

Daca despre lansarea Apple Watch de maine am vorbit deja, astazi vorbim despre lansarea din 31 iulie a ceasului inteligent, prima tara in care viitorul produs va fi disponibil este Noua Zeelanda, insa cu siguranta compania Apple are si alte tari programate pentru lansare.

Desi website-urile Apple pentru tarile care vor lansa Apple Watch maine sau in cursul zilei de 31 iulie specifica faptul ca produsul va fi disponibil pentru achizitie din respectivele date, compania Apple nu a anuntat oficial miscarile prin comunicate de presa publicate in centrul sau de presa.

Dorinta de a nu atrage atentia globala asupra acestor lansari denota faptul ca Apple nu are suficiente stocuri pentru a acoperi cererea de pe piata, asta desi in diverse tari de pe glob produsele sunt livrate la doar o zi distanta de momentul plasarii unei comenzi in magazinul online.

Incluzand lansarea de maine, Apple Watch va fi disponibil in urmatoarele tari : Australia, Canada, China, Franta, Germania, Hong Kong, Japonia, Marea Britanie, SUA, Olanda, Suedia, Thailanda, Italia, Mexic, Singapore, Coreea de Sud, Spania, Elvetia si Tiawan.

Lista tarilor in care Apple Watch este sau va fi disponibil creste mult mai repede decat unii si-ar fi imaginat, dar asta in contextul in care interesul vis-a-vis de Apple Watch scade constant, cel putin daca ne uitam la informatiile furnizate de catre diverse analize.

Apple Watch este cel mai populare si cel mai “de succes” smartwatch lansat vreodata de catre o companie de pe aceasta planeta si nu se stie cand va ajunge el oficial in Romania, insa in ciuda acestui lucru, se pare ca tot mai multe persoane vor avea ocazia de a il cumpara.