Apple recomanda aplicatii grozave la pret minim

aplicatii reduseAmazing Apps & Games este o sectiune de aplicatii publicata in cursul acestei zile in App Store de catre compania Apple, in ea fiind listate o multitudine de aplicatii foarte bune care pot fi cumparate la pret minim.

Compania Apple a segmentat sectiunea in doua sub-sectiuni, una dintre ele listand aplicatiile importante, in timp ce a doua listeaza jocurile importante, insa in ambele cazuri vorbim despre titluri care pot fi cumparate la pretul de doar 0.99 euro in urmatoarea perioada.

Dupa cum probabil va imaginati, cei de la Apple listeaza pentru noi o multitudine de aplicatii si jocuri extrem de bune, astfel ca indiferent ce veti cumpara sau descarca prin aceasta aplicatie, veti sti ca faceti o alegere foarte buna deoarece recomandarea vine direct de la Apple.

Acum cateva saptamani de zile compania Apple si-a schimbat politica privind alegerea aplicatiilor promovate in aceste sectiuni, astfel ca acum ele sunt alese manual de catre angajati si nu automat de catre un software, totul in ideea de a ne oferi o selectie cat mai buna.

Sectiunea Amazing Apps & Games poate fi accesata din prima pagina a App Store.