Prima Pagina Cydia WALockChats aduce o functie importanta pentru WhatsApp Messenger

WALockChats aduce o functie importanta pentru WhatsApp Messenger

0

WALockChats WhatsApp MessengerWALockChats este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone-urile care ruleaza aplicatia WhatsApp Messenger, el permitandu-ne sa implementam o functie importanta pentru cea mai folosita aplicatie de mesagerie text.

Mai exact, WALockChats ne ofera posibilitatea de a bloca accesul la conversatiile individuale ale aplicatiei WhatsApp Messenger, astfel ca nimeni nu le va putea accesa fara a cunoaste codul de siguranta setat de catre noi, iar in imaginea de mai sus puteti vedea cum arata el.

Here is a native solution with a pattern style. now u can lock your chats easily with a single swipe, and unlock them easily also. So often we forget somethings, so if u forgot your passcode, there are an option to retrieve it back to you after answering the security question.

WALockChats are un meniu de setari in aplicatia Settings, Configurari, prin care putem seta codul de siguranta, iar blocarea conversatiilor poate fi facuta printr-un simplu gest efectuat in interfata aplicatiei WhatsApp Messenger si alegerea optiunii dorite.

WALockChats este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.