WhatsApp Messenger iOS 9 aduce o interfata noua, noi preturi de abonamente si multe altele

WhatsApp Messenger iOS 9 interfata nouaWhatsApp Messenger iOS 9 este testata in momentul de fata de catre compania WhatsApp, dezvoltatorii sai pregatind o multitudine de schimbari pentru viitoarea versiune a sistemului de operare petnru terminalele iPhone.

In acest articol veti descoperi noutatile WhatsApp Messenger iOS 9 si dupa cum veti vedea, vorbim despre o serie de schimbari foarte importante pe care compania WhatsApp le dezvolta, o parte dintre ele fiind prezentate deja de catre mine in cadrul iDevice.ro, asaca probabil unele va sunt cunoscute.

Iata care vor fi noutatile WhatsApp Messenger iOS 9 :

  1. O noua interfata : dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, WhatsApp Messenger iOS 9 va avea o interfata modificata pentru a le oferi utilizatorilor impresia ca folosesc o aplicatie noua, aceasta avand un design modern, similar celui oferit deja pe platforma Android.
  2. Suport pentru Apple Watch : utilizatorii ceasului inteligent al companiei Apple vor avea posibilitatea de a vizualiza notificari pentru mesajele primite prin aplicatia WhatsApp Messenger iOS 9, insa nu se stie daca vor putea fi oferite si raspunsuri pentru mesaje saud aca le vom putea vedea in totalitate pe ceasul inteligent.
  3. WhatsApp Web pe iPhone : oferit inca de acum cateva luni de zile pentru o multitudine de platforme, WhatsApp Web va ajunge pe iPhone abia in WhatsApp Messenger iOS 9, iar de atunci veti putea folosi website-ul celor de la WhatsApp pentru a purta conversatii cu prietenii vostri.
  4. Noi preturi pentru abonamente : incepand cu WhatsApp Messenger iOS 9 compania WhatsApp le va permite utilizatorilor sa cumpere prin in-app purchase-uri abonamente pentru perioade mai lungi de timp, astfel ca separat de standard-ul abonament de 1 an la 0.89 euro, vom putea cumpara abonamente de 3 ani cu 2.69 euro si abonamente de 5 ani cu 4.49 euro, exceptie de la achizitii facand cei care au abonamente nelimitate.
  5. Marcarea mesajelor ca fiind citite sau necitite : v-am spus zilele trecute ca WhatsApp Messenger iOS 9 va oferi optiunea de a marca mesajele ca fiind citite sau necitite, iar acum avem si o confirmare a acestui lucru.
  6. Personalizarea notificarilor : WhatsApp Messenger iOS 9 ne va permite sa setam sunete personalizate pentru fiecare chat purtat, astfel ca atunci cand veti auzi un anumit sunet veti sti ca aveti un mesaj de la o anumita persoana sau de la un anumit grup de conversatii.
  7. Dezactivarea sunete pentru conversatii : in WhatsApp Messenger iOS 9 vom avea in sfarsit posibilitatea de a opri sunetele pentru anumite conversatii sau grupuri de conversatii, astfel ca nu veti mai fi deranjati de anumite mesaje primite de la anumite persoane.
  8. Backup pentru clipuri video in iCloud : WhatsApp Messenger iOS 9 ne va permite sa salvam in iCloud clipurile video primite de la prietenii nostri, spatiul ocupat de catre clipuri urmand a fi dedus din spatiul pe care il avem disponibil pentru backup-urile iCloud.
  9. Reducerea traficului de internet pentru apeluri VoIP : WhatsApp Messenger iOS 9 are disponibila o noua optiune care ne permite sa reducem substantial traficul de date consumat de catre apelurile VoIP efectuate prin retelele celulare de date.

Acestea fiind spuse, WhatsApp Messenger iOS 9 va aduce o multitudine de noutati pentru noi.