Analistii americani au estimari confuze privind vanzarile Apple Watch

Apple Watch estimari vanzariIn primele trei luni de existenta, Apple Watch s-ar fi vandut in cateva milioane de unitati in 9 tari de pe glob, insa analistii americani nu par sa aiba o idee foarte clara cu privire la numarul pe care e posibil sa il anunte Apple in cursul noptii de maine.

Maine compania Apple va anunta rezultatele financiare pentru Q3 2015 din anul sau fiscal, Q2 2015 din anul normal, iar analistii americani estimeaza ca din Cupertino vor veni informatii conform carota intre 3 si 6 milioane de unitati ale Apple Watch ar fi fost comercializate pe glob.

Conform unei liste publicate de catre Fortune in cursul zilei de astazi, analistii americani estimeaza faptul ca intre 2.85 milioane si 5.7 milioane de unitati ale Apple Watch au fost vandute in mai putin de 3 luni de zile, diferenta dintre estimari fiind enorma avand in vedere totalul sumei.

estimari vanzari Apple Watch

Practic diferenta dintre cea mai mica estimare si cea mai mare este de 2.9 milioane de unitati, adica o cifra mai mare decat cea mai mica estimare si asta dezvaluie faptul ca Apple Watch are parte de o lansare destul de anevoioasa cu foarte multa confuzie in randul distribuitorilor.

Avand in vedere ca analistii ofera aceste informatii in baza datelor primite de la distribuitorii de produse si diversi parteneri ai Apple, este clar ca nimeni nu stie daca Apple Watch este un succes sau un esec si exista sanse foarte mari ca maine sa nu aflam absolut nimic.

Apple a hotarat ca pentru Apple Watch nu va anunta cifrele de vanzari pentru weekend-ul lansarii, iar acest lucru a generat foarte multe intrebari in legatura cu succesul sau, iar maine misterul privind acest succes sau esec ar putea ramane.

Cred ca Apple va dori sa mentina acest mister cu privire la Apple Watch pana cand va avea de anuntat cifre cu adevarat impresionante, asa ca probabil abia spre sfarsitul anului vom afla adevarul despre aceasta lansare.