Apple Watch are un nivel de satisfactie surprinzator de mare

Apple Watch satisfactieApple Watch a fost lansat de catre compania Apple la mijlocul lunii aprilie pentru comanda online si o data cu aparitia sa pe piata o companie din SUA a inceput sa intrebe utilizatorii cat de satisfacuti sunt de acest produs.

Dupa cateva luni de analize, astazi aflam ca gradul de satisfactie al Apple Watch este mai mare chiar si decat cel al primului model al iPhone sau primului model al iPad, iar acest lucru este surprinzator avand in vedere ca vorbim despre un produs dintr-o categorie noua.

Conform companiei care a realizat acest studiu, gradul de satisfactie al Apple Watch este de 97%, cel mai mare inregistrat pana acum pentru vreun prim model al unui produs al companiei Apple, asa ca in Cupertino se pare ca cineva a realizat un produs extrem de bun.

As I listened to different people tell me about their Apple Watch, I observed a pattern. Those whose job it was to think about the Apple Watch or who were early adopters who thought deeply about tech and the tech products they buy, were all much more critical of the watch. You could tell they evaluated it and thought about it deeply from every angle by their responses.

Facand o comparatie cu produsele anterioare ale companiei Apple, terminalul iPhone a inregistrat un grad de satisfactie de 92%, in timp ce tabletele iPad au inregistrat un grad de satisfactie de 91%, deci diferenta fata de Apple Watch este de aproape 10%.

Partea interesanta a acestui studiu este ca oameni din diverse categorii ale societatii s-au declarat multumiti sau foarte multumiti de Apple Watch si functiile acestuia, astfel ca vorbim despre un produs care acopera foarte multe nevoi ale utilizatorilor.

Apple Watch grad satisfactie 1

Avand in vedere toate acestea, ramane acum de vazut doar daca succesul Apple Watch este la fel de mare precum il preconizeaza unii analisti americani.