Snapchat blocheaza conturile utilizatorilor de jailbreak

Snapchat blocare contSnapchat este una dintre cele mai populare retele de socializare de pe planeta, iar in cursul noptii trecute s-a descoperit faptul ca ea a decis sa blocheze conturile utilizatorilor care folosesc jailbreak si diverse tweak-uri menite sa modifice functionalitatea aplicatiei.

Cei de la Snapchat au implementat in aplicatie un sistem care detecteaza tweak-urile ce modifica functionalitatea sa si ofera optiuni care in mod normal nu sunt disponibile pentru utilizatorii obisnuiti, detectarea fiind facuta automat, blocarea contului fiind generata in acelasi mod.

Desi cei de la Snapchat blocheaza complet conturile utilizatorilor dupa descoperirea faptului ca terminalele au jailbreak, partea buna este ca ele pot fi deblocate prin accesarea acestei pagini : https://snapchat.com/unlock insa numai dupa ce tweak-urile au fost dezactivate.

Aceasta nu este prima oara cand o companie mare detecteaza iPhone, iPad si iPod Touch-urile care au jailbreak si blocheaza anumite functii, iar cu siguranta nu va fi ultima companie care va recurge la asemenea tactici pentru a limita libertatea utilizatorilor.

Deocamdata nimeni nu stie ce tehnici foloseste Snapchat pentru a detecta jailbreak-ul si tweak-urile care modifica functionalitatea aplicatiei sale, insa cu siguranta nu va trece mult timp pana cand ele vor fi gasite si vor fi inlaturate prin diverse tweak-uri ale Cydia.

Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul aplicatiei Netflix, plus a multor altora, iar tentativele celor de la Snapchat sunt in cea mai mare parte inutile, deoarece prin jailbreak masurile de protectie vor putea fi inlaturate rapid de catre utilizatori printr-un simplu pachet al Cydia care va fi lansat in zilele urmatoare.

Aplicatia Snapchat este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din APp Store.