Apple a angajat un fost manager Fiat Chrystler pentru a dezvolta masina Apple

masina Apple concept 1Masina Apple este unul dintre cele mai importante proiecte derulate de catre compania din Cupertino in momentul de fata, el urmand a ne aduce o masina electrica in cativa ani de zile.

Pentru a se asigura ca masina este produsa la cele mai inalte standarde si pentru a ase asigura ca ea are cele mai bune tehnologii, compania Apple a angajat o multitudine de oameni ai catorva dintre cei mai mari producatori de masini, un manager al Fiat Chrystler fiind cea mai recenta dintre angajari.

Doug Betts a condus pana recent devizia de control al calitatii masinilor produse de catre Fiat Chrystler, acum el fiind angajat al companiei Apple si direct implicat in procesul de dezvoltare al masinii Apple, implicarea sa fiind o noua dovada a faptului ca Apple este extrem de serioasa in ceea ce priveste lansarea unei masini.

Betts este angajat al companiei Apple de doar cateva zile si el este doar unul dintre managerii de top ai producatorilor de automobile care recent au devenit parte ai marii familii din Cupertino pentru a contribui la dezvoltarea masinii Apple ce va fi lansata in cativa ani.

Apple Inc. is recruiting experts from the auto industry, a signal that its efforts to develop an electric car could be gaining ground. Doug Betts, who led global quality at Fiat Chrysler Automobiles NV until last year, is now working for the Cupertino, Calif.-based electronics giant but declined to comment on the position when reached Monday. Mr. Betts’ LinkedIn profile says he joined Apple in July and describes his title as…

Tim Cook a aprobat proiectul de dezvoltare a unei masini Apple in cursul anului 2014 si pana in prezenti oameni importanti din cadrul Mercedes Benz sau Tesla au fost angajati, cateva sute de persoane fiind implicate in acest proiect extrem de important pentru Apple.

Daca pentru Apple Watch, compania Apple a avut nevoie de nu mai putin de 3 ani pentru lansarea unui produs pe piata, in cazul masinii Apple vorbim cel mai probabil despre o perioada de timp mult mai lunga pentru a aduce pe piata un produs mult mai complex si mai scump.

Acestea fiind spuse, APple este decisa sa lanseze o masina, insa ramane doar de vazut cat va dura pana cand ea va fi prezentata oficial.