Snapchat continua razboiul cu utilizatorii jailbreak

snapchat jailbreakIeri v-am spus ca Snapchat blocheaza accesul utilizatorilor cu jailbreak la aplicatia sa, cerandu-le acestora sa dezactiveze tweak-urile care modifica functionalitatea aplicatiei pentru a avea acces la contul celebrei retele de socializare.

Pentru a eluda masurile de securitate ale celor de la Snapchat, unii utilizatori au instalat o versiune anterioara a aplicatiei care nu are masurile de securitate implementate, folosind astfel fara restrictii aplicatiila si avand acces la cont, insa cei de la Snapchat au “prins” smecheria, asa ca au implementat o noua masura de securitate.

Alerta de mai sus este afisata utilizatorilor care au instalata o versiune a Snapchat mai veche decat cea disponibila in App Store, acestia fiind obligati sa instaleze cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru a putea avea acces la conturi, altfel nu o vor putea utiliza.

Desi cei de la Snapchat nu au luat masuri atat de puternice pentru a impiedica folosirea tweak-urilor de jailbreak cu propria aplicatia, o recenta actualizare a tweak-ului Phantom pare sa fi generat furia companiei americane impotriva celor care isi “elibereaza” terminalele.

Desigur ca aceste masuri de securitate vor putea fi eliminate prin tweak-uri ale Cydia, insa cei de la Snapchat vor cauta mai apoi alte metode de a le implementa pentru a continua sa interzica accesul la reteaua de socializare, asa ca va fi interesant de vazut cum va evolua situatia.

2 COMENTARII

  1. Cum se pot instala aplicatii dar folosind o versiune veche? Am aceasta problema cu depistarea JB dar la alta aplicatie. Mersi