ThinnerBanners reduce dimensiunea bannerelor de notificari ale iOS

ThinnerBannersThinnerBanners este un nou tweak al Cydia disponibil din cursul noptii trecute pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri, iar cu ajutorul sau putem modifica dimensiunile bannerelor de notificari afisate de catre aplicatii in interfata sistemului de operare iOS 8.

ThinnerBanners este gandit pentru a elimina grabber-ul care ne permite sa tragem in jos o notificare pentru a raspunde rapid unui mesaj fara a mai deschide aplicatia respectiva si elimina diverse alte elemente pentru af ace notificarea cat se poate de mica si subtire.

ThinnerBanners is a simple tweak that removes the grabber and the space is occupies from banners, which is a minimal difference but it looks much better! Upon install your banners will only show the needed info without the unnecessary grabber. No options to configure.

ThinnerBanners isi implementeaza modificarile chiar din momentul instalarii, iar singura metoda de a le scoate este de a dezinstala tweak-ul. ThinnerBanners este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.