Prima Pagina iPhone 6 iPhone 6 este cel mai bine vandut smartphone al lunii iunie

iPhone 6 este cel mai bine vandut smartphone al lunii iunie

iPhone 6 este cel mai bine vandut smartphone al lunii iunie in cele mai importante piete de pe planeta, insa in realitate el este cel mai bine vandut smartphone de pe glob de 10 luni consecutive.

Lansarea Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge nu pare sa fi afectat in vreun fel vanzarile iPhone 6 si iPhone 6 Plus, ambele smartphone-uri fiind in topul preferintelor utilizatorilor, fiind urmate indeaproape de terminalele coreenilor de la Samsung, ele fiind fixate pe pozitiile 3 si 4 in top.

Pe pozitia a 5-a regasim in mod surprinzator terminalul iPhone 5S, lansat cu aproape doi ani de zile in urma, el avand in continuare vanzari destul de puternice, mai bune decat cele ale Xiaomi Mi Note, smartphone-ul reusind sa atraga interesul multor chinezi.

iPhone 6 este cel mai bine vandut smartphone al lunii iunie

Separat de Apple, Samsung si Xiaomi, in top mai este prezent doar LG cu al sau G4, acest terminal fiind plasat pe pozitia a 10-a cu vanzari mai slabe decat cei de la Xiaomi, insa acest lucru nu este surprinzator avand in vedere diferenta de pret dintre terminale.

Apple a anuntat ieri rezultatele financiare pentru Q3 2015 si vanzari de peste 47 de milioane de terminale iPhone, cu 12 milioane mai multe decat in aceeasi perioada a anului trecut, iPhone 6 si iPhone 6 Plus ajutand-o sa isi doboare recordurile de vanzari din trecut.

Apple iPhone 6 is the bestselling smartphone for 10 months in a row now and it continues to top the list in the US, China and Global market. Apple’s iPhone 6 and 6 Plus sales have been rebounding since May after a slowdown in March and April. The iPhone 6 remains the bestselling phone globally in May and June which stretches its winning streak to nine consecutive months at the top.

In fata unei asemenea popularitati cei de la Samsung nu par sa aiba vreo solutie, astfel ca ale lor terminale Galaxy raman in continuare cu mult in spatele iPhone-urilor in vanzari.

 • CataRossi

  Uuuu, si am cumparat iPhone 6 luna iunie iPhone is the best in the world ever !!!

 • amfetamin

  Mai bine mai așteptai 2-3 luni si-ti luai 6S.

 • Dabija

  Bine spus amfetamin

 • CataRossi

  eu ma astept pana la iPhone 7 🙂 poate mai bun design !

 • BogdanTam

  sursa?

 • unu

  @ BogdanTam
  Sursa pentru articol este counterpointresearch com
  Sursa pentru tabel este “Monthly Market Pulse June 2015”

  Ma intreb care ar fi pozitia iPhone daca iOS ar fi un sistem de operare portabil pe alte dispozitive. Daca iOS ar fi pe Xiaomi, LG, Samsung, Huawei, etc? Ar fi utilizatorii tentati sa isi cumpere alt hardware?

 • Da, ar cumpara alt hardware pentru ca ar fi oferit mai ieftin. Daca ar fi iOS-ul liber, ar fi mult mai utilizat decat Android.

 • unu

  @zaone,
  E clar ca Apple monetizeaza hardware-ul, in timp ce Google monetizeaza software-ul; de aia Apple este interesata sa tina iOS inchis, cu exclusivitate pentru device-urile Apple, iar Google are interesul sa tina Android cat mai accesibil maselor. Sunt doua business-uri complementare, diferite.
  Daca Google ar fi avut capacitatile de productie pe care le are Samsung, ar fi facut hardware la pret de “breakeven”, si ar fi fost un real pericol pentru Apple. Insa se pare ca Google este interesata sa pastreze business-ul care aduce valoare adaugata mai mare decat productia de HW.

  Daca Apple ar fi avut serviciile pe care le are Google, ar fi avut doua linii de produse: premium si consumer. Premium ar fi fost iPhone cu materiale de calitate, cu iOS polishat frumos, si consumer ar fi avut produse ieftine cu iOSul la liber, cu intentia sa aiba o cota de piata care sa penetreze si ultimele catunuri de prin Africa.

 • Pingback: iPhone 6 ne prezinta Samsung Galaxy Note 5 si S6 Edge Plus | iDevice.ro()

 • Pingback: Samsung Galaxy S6 Edge Plus - iata specificatiile tehnice | iDevice.ro()