Rata de adoptie a iOS 8 continua sa creasca

iOS 8 rata de adoptieRata de adoptie a iOS 8 continua sa creasca pe masura ce Apple lanseaza noi versiuni ale sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri, iar conform celor mai recente date ale companiei, 85% dintre terminale ruleaza o versiune a iOS 8.

Apple a lansat aproape 10 versiuni ale iOS 8 pana in momentul de fata intr-o tentativa de a convinge cat mai multi utilizatori sa foloseasca recentele versiuni ale sistemului sau de operare si sa beneficieze de tehnologiile pe care acesta ni le pune la dispozitie in momentul de fata.

Apple a avut foarte mari probleme in a convinge sutele de milioane de posesori de iDevice-uri ca iOS 8 merita instala in terminalele lor, astfel ca multiplele versiuni ale sistemului de operare au avut menirea de a aduce functii noi pentru a creste semnificativ rata de adoptie.

Ajungand la 85% in momentul de fata, rata de adoptie a iOS 8 este mai mica decat cea inregistrata anul trecut de catre iOS 7 si in momentul de fata pare imposibila depasirea sa in conditiile in care in momentul de fata lumea este mai interesata de iOS 9 decat de iOS 8.

Acestea fiind spuse, rata de adoptie a iOS 8 a crescut in ultimele saptamani mai greu decat in perioada anterioara si probabil nu va ajunge la 90% pana in septembrie, cand iOS 9 urmeaza sa fie lansat oficial de catre Apple.