Vodafone Backup+ aduce 25 GB spatiu de stocare gratuit in Dropbox

Vodafone Backup+Vodafone Backup+ aduce 25 GB spatiu de stocare gratuit in Dropbox pentru clientii companiei timp de 1 an de zile, toti abonatii operatorului de telefonie mobila urmand a beneficia de acest serviciu incepand de astazi.

Vodafone Backup+ este disponibil sub forma unei aplicatii cu acelasi nume disponibile in Google Play si App Store, insa cei 25 GB de spatiu gratuit pentru Dropbox se acorda doar noilor utilizatori ai Dropbox, nu si celor care au deja un cont inregistrat.

Practic pentru a beneficia de Vodafone Backup+ va trebui sa renuntati la un cont vechi al Dropbox care are mai putin spatiu si sa inregistrati altul nou prin aplicatia celor de la Vodafone, altfel nu veti beneficia de aceasta gratuitate oferita de catre operatorul de telefonie mobila.

Dropbox este unul dintre cele mai populare servicii de stocare de fisiere de pe planeta si parteneriatul dintre cele doua companii trebuie laudat, deoarece Vodafone Backup+ le va oferi clientilor Vodafone optiunea de a isi salva in siguranta poze, contacte si orice fel de fisiere.

Aplicatia Vodafone Backup+ este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store si Google Play.

Cu noua aplicatie Vodafone Backup+,

Utilizatorii Vodafone beneficiaza de 25 GB spatiu de stocare in cloud

Bucuresti, 23 iulie 2015 – Vodafone Romania lanseaza noua aplicatie pentru mobil Vodafone Backup+, ce ofera tuturor utilizatorilor un spatiu de stocare in cloud de 25 GB, pentru un an, fara costuri suplimentare.

Aplicatia, compatibila cu smartphone-urile si tabletele cu sistemele de operare Android si iOS, functioneaza prin intermediul platformei Dropbox, iar spatiul de stocare de 25 GB este disponibil pentru toti utilizatorii Vodafone care sunt clienti noi ai serviciului Dropbox.

Prin intermediul aplicatiei Vodafone Backup+, utilizatorii isi pot sincroniza contactele, salva fotografiile, videoclipurile si fisierele audio in cloud, iar acestea raman in siguranta inclusiv in situatia pierderii sau a schimbarii terminalului, fiind sincronizate si organizate automat intr-un nou smartphone sau tableta.

Mai multe informatii despre noua aplicatie sunt disponibile pe pagina https://www.vodafone.ro/backupplus.

Vodafone Romania are cel mai extins portofoliu de aplicatii mobile de pe piata, cu peste 4 milioane de descarcari si peste 35 de aplicatii disponibile.

5 COMENTARII