Prima Pagina iPhone iPhone este unic – Apple lanseaza o noua campanie de promovare a...

iPhone este unic – Apple lanseaza o noua campanie de promovare a iPhone

iPhone uniciPhone este unic, acesta este mesajul pe care compania Apple incearca sa il sugereze intr-o noua campanie publicitara lansata in cursul zilei de ieri cu o pagina dedicata pentru promovarea terminalelor sale iPhone.

Saptamanile trecute Apple a lansat o serie de spoturi publicitare sub titulatura If it’s not an iPhone it’s not an iPhone, iar aceasta noua pagina este doar o extensie a campaniei pentru promovarea terminalelor iPhone si a modului in care ele sunt create pentru utilizatori.

In pagina dedicata a website-ului sau, compania Apple pune accent pe faptul ca ea creeaza singura sistemul de operare si componentele smartphone-urilor sale, aceasta combinatie oferindu-i posibilitatea de a crea cea mai buna experienta de utilizare pentru clientii din lumea intreaga.

Separat de acestea, compania Apple prezinta in pagina sa cele 1.5 milioane de aplicatii ale App Store, obsesia sa cu securitatea, Touch ID, Apple Pay, functiile pentru sanatate, dar si sistemul Handoff care permite interconectarea cu Mac-urile, totul intr-o interfata simla cu informatii usor de inteles.

iPhone unic 1

Prin aceasta campanie compania Apple a facut tot posibilul pentru a ataca problemele platformei Android, iar in aceasta pagina cei din Cupertino vorbesc despre malware-ul care afecteaza sute de milioane de utilizatori de pe glob, el fiind inexistent pe platforma iOS.

Acestea fiind spuse, compania Apple continua sa promoveze agresiv terminalele sale iPhone, asta in conditiile in care in Q2 2015 compania americana a atras cei mai multi utilizatori de pana acum in intreaga perioada de existenta a iPhone.

 • unu

  Zaone, exagerezi… Sute de milioane de utilizatori Android afectați de malware? În lume sunt 1 miliard și ceva de dispozitive cu Android, iar “sute de milioane” ar însemna 20%-90% din total afectați de malware. Conform raportului de securitate al Google pe 2014, malware-ul afectează 0,00x% din total, ceea ce înseamnă câteva de sute mii în cel mai rău caz. Dacă ar fi afectat “sute de milioane”, Android ar fi fost interzis prin lege 🙂

 • @unu: Well, aplicatiile cu malware sunt intr-o multitudine de magazine si anual sunt milioane peste milioane de oameni care le instaleaza. Ceea ce spune Google este egal cu zero, dupa cum prea bine stii si tu.

 • linuxmaster

  L-a luat flama, sunt sigur ca este fan Apple (ca si mine de altfel) si este oarecum subiectiv 🙂 Una peste alta, Apple is Apple, just like the slogan says.

 • ady

  “Unu” Da, sunt milioane afectati de malware dar multi din cei afectati nu stiu ca sunt afectati :))))

 • unu

  Guys, sunt fan Apple, nu e vorba de flama, dar sute de milioane inseamna… sute de milioane 🙂 God, ar insemna ca un numar impresionant de dispozitive cu Android sa fie infectate; ar insemna ca 1:3 sau 1:5 sa aiba malware, ceea ce ar insemna ca toate publicatiile de profil sa recomande cu tarie renuntarea la Android. Ori nu este asa…
  Raportul de securitate al Google spune altceva, iar datele nu pot fi falsificate, pentru ca ar fi imposibil sa nu fie cineva care sa arate falsul. La nivelul asta nu mai merge cu falsuri, pentru ca riscul reputational al companiei este enorm, iar minciuni de genul asta ar putea falimenta compania.

  Malware-ul nu apare din vina Android, nu ca ar fi Android un sistem prost facut. Doar ca aplicatiile de Android pot fi instalate din surse dubioase, prin China si alte locatii dubioase.
  Sunt de acord ca toata lumea ca pe Android exista o gramada de malware, dar nu chiar asa.

 • Sym

  Citez : ”Well, aplicatiile cu malware sunt intr-o multitudine de magazine si anual sunt milioane peste milioane de oameni care le instaleaza. Ceea ce spune Google este egal cu zero, dupa cum prea bine stii si tu”
  Asta se aplica si milioanelor care fac jailbreak deci si ce spune Apple este egal cu zero.
  Atat la Google cat si la Apple daca parasesti protectia magazinului oficial, te expui riscului de a fi infectat.

 • @Sym: Chiar compari numarul de malware pentru iOS cu cel al Android in mod serios ?