CEO-ul Pandora sustine ca Apple Music nu i-a afectat compania

Apple Music investigatie senatorApple Music a fost lansat pe data de 30 iunie de catre compania Apple, iar Pandora este unul dintre serviciile competitoare despre care se credea ca va avea serios de suferit in urma aparitiei serviciului Apple.

Realitatea a demonstrat deocamdata ca Pandora nu a fost afectat de lansarea Apple Music, CEO-ul sau sustinand in recenta conferinta pentru anuntarea rezultatelor financiare ca serviciul Apple nu a avut vreun impact pentru Pandora, cel putin pana in momentul de fata.

Apple a lansat Apple Music la finalul Q2 2015 pentru a avea un trimestru fiscal intreg de existenta a sa, iar desi Pandora nu prea avea cum sa fie afectata intr-o singura zi dupa aparitia serviciului pentru a anunta ceva acum, CEO-ul sau sustine ca in perioada trecuta de atunci si pana acum nu s-a intamplat ceva semnificativ cu produsul sau.

Desi Apple Music nu pare sa fi afectat Pandora in scurta sa existenta, CEO-ul companiei americane sustine ca pe termen lung nu se asteapta ca produsul celor de la Apple sa aiba vreun impact major asupra existentei Pandora, insa desigur ca vorbim despre simple estimari.

In terms of Apple Music, of course it launched at the end of June, so there was no impact yet. Going forward, we feel really good about our trajectory and competitive position. With any big launch like this and the noise in the marketplace, there could be some users that experiment with it and there could be some short term impact… But we don’t believe that there will be any long-term impact.

Apple Music este apreciat de milioane de persoane de pe planeta, iar desi deocamdata nici Pandora si nici Spotify nu au simtit  un mare impact in eea ce priveste utilizarea si veniturile, lucrurile se vor schimba cu siguranta in lunile urmatoare, dupa trecerea verii.

Apple Music este disponibil gratuit timp de 3 luni de zile, dupa care Apple va percepe intre 2 dolari si 12 dolari pentru utilizarea sa.

4 COMENTARII

  1. o sa simta cand lumea dupa septembrie se decide ptr apple music si isi rezileaza abonamentele la spotify si pandora. eu am inceput sa ma obisnuiesc cu apple music, spotify nu mai l-am deschis de vreo 2 sapt.