Motorola Moto X Style are o camera mai buna decat iPhone 6 Plus

Motorola Moto X Style vs iPhone 6 PlusMotorola Moto X Style are o camera mai buna decat iPhone 6 Plus, iar acest lucru este confirmat de catre un grup de profesnionisti in testarea camerelor pentru terminale mobile si camere foto/video.

In imaginile acestui articol puteti vedea ca modelul cel mai scump al Motorola Moto X Style obtine cu un punct mai mult decat iPhone 6 Plus in testele foto/video facute de catre cei de la DxOMark, diferenta fata de terminalul celor de la Apple fiind atat de mica, incat putini o vor sesiza.

Conform celor de la DxOMark, Motorola Moto X Style are performante mai slabe decat iPhone 6 Plus cand vine vorba despre inregistrarea pozelor, insa lucrurile se schimba serios cand vine vorba despre inregistrarea clipurilor video, acolo smartphone-ul Motorola fiind mai bun.

Desi Motorola Moto X Style intrece terminalul iPhone 6 Plus, nu acelasi lucru este valabil cand vine vorba despre Samsung Galaxy S6 sau Samsung Galaxy S6 Edge, terminalele celor de la Samsung fiind cele mai bune pentru inregistrare de poze sau clipuri video.

Motorola Moto X Style vs iPhone 6 Plus 1

Ca sa fiu sincer, cu o camera de 21 de megapixeli era normal ca Motorola Moto X Style vs iPhone 6 Plus 1 sa aiba performante foto/video foarte bune, astfel ca implementarea unei componente atat de bune este pe deplin justificata si probabil multi vor aprecia ceea ce a facut Motorola.

Chiar daca Motorola Moto X Style nu are performante mai bune decat Samsung Galaxy S6 sau Samsung Galaxy S6 Edge, diferenta dintre smartphone-uri nu este foarte mare, desi probabil unele diferente vor fi usor sesizabile de catre utilizatorii obisnuiti de terminale mobile.