Motorola Moto X 2015 vs iPhone 6 – comparatia specificatiilor

Motorola Moto X 2015 vs iPhone 6Astazi compania Motorola a anuntat o serie noua de terminale din seria Moto X, dar si un Moto G, toate dispozitivele fiind extrem de atractive atat din punct de vedere al preturilor, cat si din punct de vedere al specificatiilor.

Dupa cum puteti vedea mai jos, compania Motorola a creat Motorola Moto G cu ecran de 5 inch, Motorola Moto Play cu ecran de 5.5 inch si Motorola Moto Style cu ecran de 5.7 inch, fiecare dintre ele urmand a avea rolul de a concura cu smartphone-uri din aceeasi categorie de pret sau dimensiuni.

Motorola Moto G, Motorola Moto Play si Motorola Moto Style au procesoare de 1.4 GHz pana la 1.8 GHz cu 1 GB RAM – 3 GB RAM, camere principale de 13 megapixeli – 21 megapixeli si camere frontale de 5 megapixeli, preturile de vanzare practicate fiind mai mai mici in cazul modelului Moto G si mai mari in cazul modelelor Moto Style.

Motorola Moto X 2015 vs iPhone 6 1

Acestea fiind spuse, Motoroa incearca in continuare sa atraga atentia utilizatorilor cu smartphone-uri de top, insa din pacate in ultimii ani ea nu a avut chiar atat de mult succes.