Alympus schimba intregul task switcher al iOS 8 si aduce o multitudine de functii utile

AlympusAlympus este un tweak disponibil din cursul acestei seri in Cydia pentru iOS 8, el fiind gandit pentru a schimba complet task switcher-ul care ne permite sa administram aplicatiile deschise in background-ul iDevice-urilor.

Dupa cum puteti vedea deja din imaginea alaturata, Alympus schimba in totalitate modul de afisare al aplicatiilor din task switcher, astfel ca in locul card-urilor mari afisate pe intregul ecran vedem acum pana la 9 preview-uri pentru aplicatii afisate intr-un singur ecran, ele putand fi accesate sau inchise rapid.

Separat de modificare afisarii aplicatiilor, Alympus implementeaza o multitudine de alte schimbari, prima dintre ele permitandu-ne sa accesam un modul de controlare a muzicii ascultate in terminale, acesta putand fi accesat printr-un swipe lateral facut in task switcher.

To enter Alympus, simply swipe up from the bottom of your screen to view all of your recently launched apps as 1 card, 4 cards, 9 cards or as icons. Easily transition between views with a simple pinch gesture. A swipe to the left of the App Switcher will bring you to a stunning music player where your music is at the center of attention. Double tap the album art to launch the music app directly or triple tap to switch between the two styles.

Mai mult decat atat, Alympus implementeaza si o pagina speciala in care afiseaza cateva zeci de toggle-uri pentru acontrolarea unei multitudini de functii ale sistemului de operare iOS 8, totul fara a mai accesa aplicatia Configurari, Settings, pentru a o cauta pe fiecare in parte.

Accesarea tuturor acestor meniuri se face foarte simplu printr-un scroll continuu facut in task switcher, dezvoltatorii Alympus implementand un sistem special care ne permite sa facem scroll prin interfata fara a ridica degetul de pe ecran in timpul efectuarii actiunilor.

In final Alympus are si un meniu de setari in aplicatia Configurari, Settings, astfel ca puteti alege de acolo modul in care sunt implementate toate schimbarile sale, deci puteti personaliza functionaltiate astfel incat sa va fie pe deplin pe plac.

Alympus este disponibil pentru descarcare la pretul de 4 dolari din repo-ul BigBoss al Cydia.