Yahoo! pregateste o noua aplicatie de mesagerie

Aplicatie mesagerie YahooYahoo! pregateste lansarea unei noi aplicatii de mesagerie text pentru terminalele iPhone ale companiei Apple, ea urmand a fi prezentata in cursul zilelor urmatoare intr-o conferinta de presa organizata in SUA.

Desi initial s-a crezut ca organizarea acestei conferinte de presa ar avea drept motivatie lansarea unor functii importante pentru pentru aplicatiile Tumblr sau Flickr, iata ca in final este vorba despre un cu totul alt serviciu pregatit de catre cei de la Yahoo!.

Desi Yahoo! a lansat cu doar cateva saptamani in urma o aplicatie de chat numita Livetext, iata ca de aceasta data vorbim despre ceva diferit si e putin probabil ca o versiune imbunatatita a Yahoo! Messenger sa fie anuntata de catre compania americana acum.

According to sources, Yahoo is holding an event in New York midweek to unveil a new consumer product. While it’s not clear what that product might be, sources said it was mobile in focus. That could mean a redo of its Tumblr or Flickr app, perhaps in the manner that Google’s YouTube just unveiled at VidCon with new tools for video editing.

Cei de la Yahoo! organizeaza evenimentul in orasul New York si daca vorbim intr-adevar despre o noua aplicatie de mesagerie text, atunci ea va intra intr-o “mare” de aplicatii similare, asa ca ar fi bine sa vina cu ceva diferit fata de tot ceea ce ofera alte titluri similare pentru iPhone.

Yahoo! Messenger a fost pana acum cativa ani cea mai populara aplicatie de mesagerie text de pe planeta, insa lansarea WhatsApp Messenger si Facebook Messenger a schimbat preferintele utilizatorilor, asa ca acum Yahoo! incearca probabil sa se reinventeze.