Un grup de tineri a fost arestat deoarece vindea cutii cu plastilina drept iPhone-uri sigilate

iPhone plastilinaUn grup de tineri americani a fost arestat deoarece vindea cutii cu plastilina drept iPhone-uri sigilate, pacaleala infractiunea comisa de catre ei fiind gandita de catre multi alti infractori in trecut, ea avand succes destul de mare.

De data aceasta norocul unor tineri din Detroit nu a fost chiar atat de mare, ei fiind acuzati de vanzarea de cutii cu plastilina care au fost prezentate drept cutii sigilate cu terminale iPhone, un magazin local fiind pagubit de catre tineri inainte ca politia sa fie implicata.

Un al patrulea tanar nu a fost condamnat pentru nimic desi este in continuare investigat de catre politie, ei vanzand catre un magazin Metro PCS cateva cutii cu plastilina care au fost prezentate ca fiind terminale iPhone sigilate si gata pentru revanzare catre clienti.

Proprietarul magazinului a desfacut o cutie pentru a vedea daca in ele se afla intr-adevar terminale iPhone, politia afirmand faptul ca acesta a sunat tinerii pentru a aranja o a doua vanzare, insa aceasta a fost monitorizata de catre politie, tinerii fiind arestati a doua zi.

Three Detroit-area teenagers have been charged with selling fake new Apple iPhones to a local business that were made of Play-Doh modeling compound, police said on Tuesday. When the owner opened the box, however, they were filled instead with Play-Doh bricks.

Desi tinerii au fugit de la fata locului inainte ca vanzarea sa fie finalizata, politia i-a localizat si arestat cateva ore mai tarziu, acestia venind cu o masina inchiriate in care se aflau multiple “cutii sigilate cu iPhone-uri”, 500 de dolari si cateva obiecte de imbracaminte.

In baza acuzatiilor aduse impotriva celor trei tineri, procurorii din SUA i-au acuzat de inselaciune, deci exista sanse mari ca ei sa fie condamnati de o instanta pentru infractiuni, insa e putin probabil ca vreunul sa petreaca mai mult de cateva zile intr-o inchisoare americana.