Apple Campus 2 va avea un centru pentru vizitatori care are terasa cu priveliste peste intregul sediu Apple

cafenea Apple Campus 2Apple Campus 2 este cel mai indraznet proiect realizat de catre compania Apple pana in prezent si desi intreaga locatie este gandita special pentru angajatii sai, vizitatorii vor avea un centru special din care vor putea vedea tot ceea ce se intampla acolo.

Mai exact, compania Apple intentioneaza sa construiasca un centru special pentru vizitatorii Apple Campus 2, acesta urmand a include un magazin, o cafenea, un restaurant, dar si o terasa cu vedere la intreaga locatie si cladirile care o compun si in care vor lucra angajatii Apple.

Conform documentatiei existente pentru Apple campus 2, centrul pentru vizitatori este o structura din sticla cu un acoperis din fibra de carbon, cafeneaua urmand a avea aproximativ 700 de metri patrati, in timp ce magazinul alaturat va avea peste 3000 de metri patrati.

centru vizitatori Apple Campus 2 1

Magazinul le va permite vizitatorilor sa cumpere produse ale companiei Apple, iar cu lifturi sau scari rulante acestia vor putea ajunge la o terasa ce va fi amplasata la aproximativ 7 metri inaltime, iar de acolo vor putea vedea tot ceea ce se intampla in campusul americanilor.

Desi Apple este o companie secreto-maniaca, iata ca va crea o cladire speciala in care le va permite vizitatorilor sa cumpere produse, sa manance sau sa urmareasca tot ceea ce se intampla in campusul companiei americane, asa ca intregul proiect se anunta a fi extrem de interesant.