Macio implementeaza scurtaturi pentru tastatura iOS 8

MacioMacio este un tweak al Cydia disponibil din cursul acestei seri pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza sistemul de operare iOS 8, el fiind gandit in ideea de a implementa o functionalitate foarte utila pentru tastaturile iDevice-urilor.

Mai exact, folosind Macio putem sa implementam modificari pentru tastatura virtuala a sistemului de operare care la apasarea indelungata a unora dintre taste ne permit sa accesam anumite aplicatii, functii sau meniuri ale aplicatiilor native ale sistemului de operare iOS 8, dupa cum puteti vedea din imaginea alaturata.

Compatible with iOS 8. Macio is a new tweak that allows you to use specific keys as an activator event. For example you can hold “h” down to trigger handy key, or even long hold “p” to trigger choose board. The possibilities are limitless. 

Macio are disponibil un meniu de setari in aplicatia Settings, Configurari, a sistemului de operare, iar cu ajutorul plugin-ului Activator ne ofera intreaga sa functionaltiate, astfel ca puteti alege in detaliu tastele pe care le apasati si tot ceea ce actionati in baza lor.

macio este disponibil pentru descarcare la pretul de 2 dolari din repo-ul BigBoss al Cydia.