FBMChatsHeads aduce functii noi pentru Facebook Messenger

FBMChatsHeadsFBMChatsHeads este un tweak disponibil din cursu acestei seri in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza sistemul de operare iOS 8, iar cu ajutorul sau putem implementa functii noi pentru aplicatia Facebook Messenger.

Mai exact, FBMChatsHeads implementeaza sistemul chat heads care ne permite sa vizualizam oriunde in iOS 8 o iconita cu avatarul contactului cu care purtam o conversatie prin Facebook Messenger, iar accesarea acelei iconite ne va directiona imediat spre acea conversatie din aplicatia Facebook Messenger.

Compatible with iOS 8. FBMChatsHeads bring chatHeads for Facebook Messenger giving a fast and flexible way to chat and see your conversation over any application is the best quickReply for Facebook Messenger. Working with the last version of FBM (version 32.1). Configure options from Settings.

FBMChatsHeads functioneaza cu versiunea 32.1 a aplicatiei Facebook Messenger, iar in repo-ul BigBoss al Cydia este vandut cu pretul de 1.5 dolari.

Articolul precedentWatchdog Pro – multitasking avansat pentru iOS 8
Articolul următorMacio implementeaza scurtaturi pentru tastatura iOS 8
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.