OnePlus 2 a inregistrat un numar impresionant de rezervari pentru achizitie

OnePlus 2 rezervariOnePlus 2 a fost prezentat zilele trecute de catre compania OnePlus, o sesiune de rezervari pentru achizitie fiind deschisa inca de zilele trecute si numarul de persoane interesate sa cumpere terminalul este cu adevarat impresionant.

La ora scrierii acestui articol 919.000 de persoane s-au inregistrat pentru a cumpara smartphone-ul OnePlus 2, cifra fiind enorma avand in vedere ca vorbim despre un terminal al unui producator nu chiar atat de cunoscut in lumea intreaga, cu terminale mai putine decat cererea efectiva.

Presupunand desigur ca o parte dintre aceste inscrieri ar fi false, ramanem totusi cu cateva sute de mii de persoane care au intentia de a cumpara OnePlus 2 si daca ne gandim ca terminalele au un pret de pornire de doar 330 de dolari, atunci poate ca interesul mare este justificat.

Daca OnePlus ar fi avut acum 1 milion de unitati ale OnePlus 2, atunci probabil le-ar fi vandut in doar cateva zile si ar fi generat incasari de peste 300 de milioane de dolari, insa compania asiatica produce cantitati mici ale terminalelor lor la fiecare lansare.

OnePlus 2 este un smartphone Android care are un pret ce insumeaza jumatate din cel cerut de catre Apple sau Samsung pentru propriile smartphone-uri de top, asta desi specificatiile sale sunt suficient de bune pentru a motiva fara discutie o achizitie.

OnePlus 2 este smartphone-ul momentului si mai mult ca sigur lansarea sa va afecta vanzarile unor producatori de terminale Android.

4 COMENTARII